Ako sa obrátiť auto na cievke transformátora

X

Xsports49

Guest
Som celkom nový, takže som to by naozaj použiť nejakú pomoc. Moja otázka je, ako sa môžem obrátiť auto na cievku transformátora pre svoj obvod vic? Bolo mi povedané, by som mohol použiť rectifire most, ale im nie istý, ako sa pripojiť to, alebo ak je to najlepší spôsob?

Čo je "Vic obvod"?? Ak máte na mysli auto cievka - zapaľovacej cievky - to je v podstate pulzný transformátor, a sekundárne pulzný napätie 40.000 voltov, ako je + máte na mysli použitie usmerňovač na to? ! Možno by ste mali vysvetliť, čo si snaží dosiahnuť?

Prepáč, že som nevysvetlil som lepší. Áno, auto ignituin cievky. a áno, snažím sa dostať okolo 25 až 45kv. VIC zastupuje napätie zosilňovača obvodu. Mohol by som použiť toriode alebo Tesla, ale už mám auto cievky, takže chcem, aby sa pokúsili využiť. Ja som nič, čo potrebujete poslať nejaký signál k tomu, aby sa vysoké napätie z toho, a tak sa pýtam, čo môžem použiť, aby túto prácu?

zrejme ste sa nepokúsili vyhľadávania Google, pretože si spomínam vidieť mnoho Tesla role projekty / obvody využívajúce cievky zapaľovania a riadenia je rôznymi spôsobmi na internete. Najjednoduchšie bolo 555 oscilátor riadenie výkonového tranzistora MOSFET alebo že spína cievky.

vole jeho Transformátor nie je cievka má 2 I / p drôty a 2 vodiče na výstupe

Hoci sú známe ako "Zapaľovacia cievka", oni sú technicky "autotransformátory", a sekundárne založená s primárnym, + a -, + sa iba. Budete musieť pekne špeciálne diódy k náprave 45kv. Potom znova, môžete série / paralelný hromadu 1000 kremíkové diódy sa dostať na prijateľnú napätie / prúd a ísť od toho. Lacné. Vysoké napätie náprava sa zvyčajne vykonáva masívne a drahé SCR (pozri SEMIKRON) S pozdravom. Anzic.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back