ako sa naučiť programovanie pic

S

sureshmagix

Guest
[Size = 6] môže niekto prosím, povedzte mi, ako sa naučiť programovanie pic krok za krokom, ktorá zahŕňa všetky funkcie .. Ja používam PIC16F877 [/size]

Prejdite list, tak len pochopiť, čo sa u všetkých periférií in der, ako u ktoré chcete použiť pre ktoré sa u primeranú pomoc MIcrochip.com potom u programu rozhodne howu ti to. Mám na mysli jazyk, ktorý, C, Basic alebo zhromaždenia. Potom sa môžete dostať u príslušného kódu šablóny nd príklady z prekladač stránok resp. ako Hitech C alebo PicBasic Pro.

thank u ... ashishkel Viem, že tieto základné veci .. Ja používam PIC C kompilátor .. Chcem robiť môj program s C.. takže môže pomôcť u mňa TAT spôsobom ... I

Potom sa u stragiht preč Stiahnite si užívateľskej príručke Hitech C Pic C kompilátor. Der Niektoré príklady sú der pre prístup k periphals. A návod na obsluhu sa dá u jednotlivých krokov opeartion. nie? krok za krokom. Tak raz u naučiť používať C pre prístup k príslušnej registre thts alebo nastaviť príslušné bity config, že Wil túto prácu HitechIDE má vstavaný IDE too.u ju použiť pre overenie návrhu. MPLAB doesnt mať simuilator nie. ako môže byť u nevedieť.

Vďaka za odpoveď ashishkel ... [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Dobrý deň je u Povedz mi niečo o CCS kompilátor C .. preto, že som na to zvyknutá ... a ja som robil niektoré veľmi základné programy s ním ..

niekto, Existuje nejaký free CCS C kompilátor k dispozícii? aj keď s obmedzením? aj kontrola ich stránky a oni nemajú žiadne Lite alebo zdarma k stiahnutiu Edition. Som nováčik v C a chce vedieť, ktorý by bol ideálny kompilátor. Každá pomoc je vítaná. thanx.

U možno použiť Hi-tech pic prekladač jeho tiež dobré. U musieť kúpiť ICD. ktoré budú užitočné pri ladení

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back