Ako sa meria impedancia vzduchu?

M

mr_byte31

Guest
1-Ako možno merať vzduchu impedancia 2 - Ja mám obvod (RF obvod) Chcem, aby zhoda so vzduchom impedancia môže každý subjekt, pomôž mi, aby výstupná impedancia obvodu = Ak chcete, že vo vzduchu?

Charakteristická impedancia voľného priestoru je približne 120P ohmov, pre vzduch je takmer rovnaké alebo mierne nižšie vo vlhkom prostredí. Nie som žiadny expert, ale priradiť obvodu je impedancia, že radiačná antény namiesto vzduchu?

Viem, že v prípade, že zmenia podmienky prostredia, zmeny impedancia otázka bola chcem meranie impedancie v tejto podmienky

Permeabilitou nemení podmienky. Jedná sa o kapacitné permittivity, ktorý mení. Môžete merať kapacity paralelných dosiek a späť permittivity robiť impedancia výpočty.

Dobrý deň Vážení mr_byte31! impedancia voľného priestoru je cca 377 Ohmov. a pri zmene podmienok bude táto čiastka menšia ako 377 ohmov. Nie je možné merať tejto impedancia Ohm meter alebo niečo takého. Táto impedancia je používaný na vyjadrenie vzťahu medzi elektrickým a magnetickým poľom cestovanie ako Wave. Prečo chcete, aby zodpovedali vašim circit do vzduchu? Potrebujú k prenosu signálu pre niektoré, kde? Ak je odpoveď áno, mali by ste použiť anténu. Vďaka!

Sme dobre známe, že charakteristická impedancia vzduchu sa vypočíta: Z0 = sqrt (u0/e0) = ~ 120P. Myslím, že keď chcete zmerať túto characterisctic impedancia, mali by ste si merať pemitivity a priepustnosť vzduchu, ktorý vám poskytuje vzduch charakteristická impedancia. Nie je možné merať priamo, pretože si myslím, jednoduché, to je charakteristické množstvo. ide!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back