Ako sa môžem programu ARM procesory?

T

thuvu

Guest
Ahoj všetci, chcem začať programovanie mikrokontrolérov ARM a ja hľadal nejaké hodnotenie dosiek (Keil, OLIMEX ...). Všimol som si, že ARM čip je spájkované na tieto dosky a nemôžem použiť k programu druhej ruky pre moje PCB. (Ja som použil pre prácu s AVR a STAK500 rady, ktoré sa sockety, že by som mohol naprogramovať akúkoľvek ucontroller som chcel.) Existuje riešenie tohto? Chcem mať možnosť nastaviť rôzne čipy ARM a spájku som si ich na PCB. Potrebujem programátor JTAG pre toto, a ak áno, aký je postup, ktorý mám nasledovať? Veľmi vám ďakujem vopred.

Obvykle vám program Flash pamäť v tejto dosky cez sériový alebo USB port. Alebo si môžete naprogramovať MCU priamo pomocou JTAG logiky na doske. Nemali by ste potrebovať nič iné než počítač.

Potom som si vytvoriť vlastné PCB, spájkovanie dielov a potom program, pomocou nástroja ARM JTAG z každej spoločnosti. Je to tak?

Salam, Most zbraní mikrokontrolérov so zabudovaným bootloader, ktorý je použitý pre programovanie vstavaný blesk UART cez PC pomocou jednoduchého software. Pozrite sa do manuálu k prístroju viac informácií. Zbohom

Ak je ur pomocou tms470 Texas rameno JTAG, je nutné, ale pre LPC2000 radu pomocou RS232 je postavený v topánka, ktorá môže pomôcť pri programe Flash, nástroje na stiahnutie zdarma front-end pre Philips available.i používam lpc2106 a som programovanie pomocou "ISP "(RS232)

Mohli by ste niektoré užitočné odkazy na programovanie RS232. Ďakujem

Môžete pls povedzte mi, ktorý ARM čip používate

Mám na mysli kúpiť MCB2140 hodnotiacej komisie z www.keil.com pre ARM od Philipsu. Ale taky chcem, aby program, mnoho z nich pre svoje projekty, a to je dôvod, prečo potrebujem vašu pomoc. Náklady ulink € 300 a nebudem za to zaplatiť, ak existuje aj iná cesta.

ARM je možné naprogramovať pomocou postavená v bootloader alebo systémový programátor ....

Odporúčam začať s niektorými OLIMEX je "hlavičke" dosky. Jedná sa o dosky s lodered MCU a všetky vývody sú na pravidelných 100mill hlavičky. Takže môžete veľmi ľahko presunúť túto diskusiu projekt od projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back