Ako sa fázový posun frekvencie na 90 stupňov na 418 MHz?

S

saif haider

Guest
na 418mhz, ak niekto chce fázový posun frekvencie až 90 stupňov, čo bude najlepšie riešenie.

Ahoj V závislosti na tom, koľko miesta máte k dispozícii ...... ako distribuovať alebo koncentrovanej siete. Môžete tiež použiť transformátory. S pozdravom

Len by som použiť ďalšie štvrtinu vlnovej dĺžky prenosovej linky typu, ktorý je v súlade s vaším dizajnom.

[Quote = tyassin] Hi závislosti na tom, koľko priestoru máte k dispozícii ...... ako distribuovať alebo koncentrovanej siete. Môžete tiež použiť transformátory. Ide o [/quote] plz ak u mi pomohla v detailoch, ako by som si navrhnúť tejto siete, alebo ak u nejaké materiály o to urobiť plz mi láskavosť [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] [quote = Azulykit] Len by som použiť ďalšie štvrtinu vlnovej dĺžky prenosovej linky typu, ktorý je v súlade s vaším dizajnom. [/quote] Problém je, že musím navrhnúť sieť LC a potom dĺžka cesty prenosové linky, ale na 418MHz nemôžem schopný navrhnúť, že

Ahoj Pozrite sa na túto knihu: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=74109&highlight=bahl Tu je explanied, ako urobiť koncentrované siete zodpovedá distribuovaných liniek. Neviem, ako zložité je vaša sieť, ale je to spôsob, ako začať. Mám tiež veľa článkov na túto tému, ale ak máte prístup k IEEE articels môžete tiež nájsť sami. S pozdravom

Pozrite sa na LC polyphase filtre. RC viacfázové filtre sa používajú na čipe pre generovanie IQ, ale LC majú oveľa menšie straty a menšie tolerancie tak lepší výkon.

Môžete si tiež vziať do úvahy, PLL, ak potrebujete presné phaseshift.

Myslím, že máte na mysli syntetizovať dvojnásobnú frekvenciu a pomocou / 2 prepážkami, ktoré pôsobia na rast a zostupné hrany pre výrobu IQ? Určite najjednoduchšie riešenie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back