Ako sa dostať zbytkové napätie operačného zosilňovača

W

wael_wael

Guest
Ahoj, ja som sa snaží simulovať MY operačný zosilňovač, ale neviem, ako simulovať vyrovnanie napätia, akékoľvek suggestaion thanx vo vyspelých

U by mal mať rozbehnutých efekt do úvahy. Nastavte W / L pred uzavreté ručne alebo využiť Monte-Carlo analýzy.

Vďaka, ale ja potrebujem obvod, ktorý sa používa na meranie offset, a ako to urobiť. regads

Môžete simulovať Av = +1 config spätnú väzbu, a vstup VCC / 2 až + vo vstupe. Ak váš operačný zosilňovač má systémové offset, dočítate sa, že som na vstupe. Pre náhodné offset, radšej modelovať ju z princípu.

V prípade, že operačný zosilňovač má len náhodné offset, môžete si ju tým, že predstaví nejaký nesúlad zámerne. Avšak si myslím, že správne modelovanie nie je ľahké. [Quote = wael_wael] Ahoj, ja som sa snaží simulovať MY operačný zosilňovač, ale neviem, ako simulovať vyrovnanie napätia, akékoľvek suggestaion thanx vo vyspelých [/quote]

spôsob, ako môžete urobiť, je zamiesť si pred diferenciálnej vstup povedať, 0,5 V až +0,5 V, mal by váš offset spadať do tohto rozsahu. výstup (Vout vs Vsweep / v), bude vyzerať ako krok. Vsweep / v @ Vout = 0 je vaša offset napätie Vos. tak dlho, ako v grafe, bod vin = 0 klesá v lineárnej oblasti kroku, budete mať rozumné výsledky.

dík moc, môže u ukáž mi obvodu configration, ktoré pre tento meracie regds

Tam je korenie netlist pre túto simuláciu na strane 22 tu: h ** p: / / webpages.eng.wayne.edu/cadence/ECE7570/doc/OPAMP_ADV.pdf

[Quote = wael_wael] Ahoj, ja som sa snaží simulovať MY operačný zosilňovač, ale neviem, ako simulovať vyrovnanie napätia, akékoľvek suggestaion thanx vo vyspelých [/quote] Skús toto:
 62_1177678965.gif

Ahoj všetci, ďakujem za vašu pomoc, chcel by som, až mi operačných zosilňovačov pre sledovanie a držte T / H aplikácie, ktoré sa zaoberajú malými hľadiska kapacity. akýmkoľvek spôsobom Môj T / H prácu dobre, ale napriek tomu ineed zvýšiť SFDR. tento meracie na AMP OP je tak zložitá, pre mňa hlavne CMRR BCZ môj operačný zosilňovač je plne diferenciálnej. ešte som sa nedostal riešenie aj pre môj prípad. Ak nejaký datasheet a poznámky vám môžu pomôcť pls naznačujú, že sa ide o mt

pretože váš operačný zosilňovač je ideálny, dostanete nič, v praxi, sme sa gorund vstupy operačného zosilňovača a skontrolovať outpur, verím, že je to dobrý nápad na model rušivý efekt cez zdroj

drôt ur operačný zosilňovač ako sledovač VTG pripojenia I / P k zemi. VTG O / p shuld byť nulový. ale vzhľadom na vyrovnanie to nebude nula. To bude veľmi menšie merať s niektorými nástrojmi precesion merania [quote = wael_wael] Vďaka, ale ja potrebujem obvod, ktorý sa používa na meranie offset, a ako to urobiť. regads [/quote]

Môžete pripojiť si operačný zosilňovač ako sledovač napätie, potom zamiesť jednosmerného napätia na vstupe postive fázu a skontrolujte rozdiel výstupného napätia s vstupným napätím. offset sa budú zobrazovať ich rozdielom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back