Ako sa dostať zadarmo zvlnenie výstupu low-pass filter?

P

pran.thakur

Guest
Ahoj, ja som s použitím reklamy 736 ako usmerňovač presnosť merania striedavého napájacieho prúdu pomocou bočníky odporu tecnique. Ja WNT vedieť, že, ako sa môžem zvlnenie zadarmo O / P, ktorý je čisto jednosmerné napätie, ktoré môžu kŕmenie microcontrolar. (Uveďte hodnoty R a C pre low-pass filter)

Prísne hovorí, nemôžete získať bez zvlnenia výstupu z low-pass filtra. Nemáte trade-off medzi zvlnenie a odozvy, ako je popísané v AD736 listu. Pre dosiahnutie skutočného zvlnenie bez výstupu s konečnou dobou odozvy, ktoré v priemere viac ako úplných cyklov frekvencia siete (napr. procesor) by bol najúčinnejšou metódou.

Strana 14 z dátového listu dáva tabuľka navrhol v priemere a filtračný kondenzátor hodnoty pre rôzne typy signálov. 150uF pre priemerovanie a 10uF na filtra sa javí ako vhodné pre aplikácie, tak by som si myslel. Keith

môžu u uveďte obvod pre prevod vstupného striedavého napätia VTG na zodpovedajúci výstup čistý DC pomocou AD 736.thanks.

[Quote = pran.thakur] možno u uveďte obvod pre prevod vstupného striedavého napätia VTG na zodpovedajúci výstup čistý DC pomocou AD 736.thanks. [/Quote] Som zmätená otázka! AD736 sa striedavého signálu a stáča sa do DC RMS jeden. Pripojenie na dosiahnutie tohto cieľa sú popísané v manuáli, napr obr 18. Keith.

Vďaka BT obr 18 je complicatd. Môžem použiť obr. 11 bez napäťový delič CKT. V mojom projekte, kedy som sa pripojiť ku skratu AC siete s nákladom 100 watt žiarovka potom som 4mV čítanie cez Shunt pomocou multimetra. Chcem merať pomocou tohto 4mV microcontroler, tak som potrebné previesť tento 4mV do DC potom kŕmenie ADC a potom microcontroler .. Plz pomôžte mi navrhnúť túto CKT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back