Ako sa dostať na napájanie z USB?

A

Analyzer

Guest
Nazdar,

Chcel by som sa dostať napájanie z USB, ale mám pár otázok.

1.In USB port sú 4 pins.VCC, GND, D , D-.Can aj priamo dostať energiu z VCC a GND?Budem používať 5V a 200 mA napájanie.
2. Táto napätie sa bude referenčné napätie a presnosť musí byť v rozmedzí od 5,000 W ą0.120V (4.880 V ~ 5.120 W), USB port je vhodný pre toto?

Thanks in Advance.

Analyzer.

Na túto adresu.veľa užitočných informácií o vašej žiadosti.
http://www.beyondlogic.org/usbnutshell/usb2.htm
Dúfam, že to pomôže.

Vážení Analyzer,
Môžete čerpať až do výšky 100 ma pred prístroj je nastavený a až 500 ma po nastavenie je kompletné.Ak sa chcete len niečo napájanie z USB, ako pokiaľ viem, až 100mA.
Navrhoval by som, aby ste nepoužívali USB môcť ako prvý odkaz, pretože pokles napätia, ktoré môže byť horšie ako Vaše požiadavky, a jednak preto, napájanie cez USB, môže byť hlučné.Ak je to analógové referencie, up-konverziu USB moc vyššie napätie s prepínania režimu konvertora a potom filtrovať to s lineárnym regulátorom.
Best Wishes,
FS

Hi Analyzer,
1).Rozhodne u r môcť čerpať 200 mA z USB portu.Jedinou výnimkou je na klávesnici port Macintosh, pokiaľ viem
2).VBUS keď je hlučný, je to stále použiteľný & v závislosti na tom, ako u filtrov, tak aby bolo čisté.inak, ako zbernice USB 2.0 zariadení existujú.

Hmm,
Ako môžem filtrovať to v podstate?Mám na mysli i didnt ponechávajú priestor pre to, a ja v skutočnosti potrebovať riadiť napájanie z USB

Analyzer.

Nemyslím si, že môžete použiť pre napájanie USB čj.napätie sa spec.budete potrebovať.
Napätie USB jednoducho nie je dostatočne stabilný na to.

Možno môžete použiť zvýšiť DC-DC prevodník nasleduje odpor a napätie 5,00 V refernece op.amp.buffer.

Nedoporučoval bych, že moc kreslenie bez konfigurácie USB
preto, že niektoré počítače budú zase môcť do prístavu, ak prekročí aktuálne požadovaný prúd v zozname
aj špecifikácie USB je 4,25 až 5,25 voltov väčšina notebookov bude na spodnom konci tejto špecifikácie

/ Wizzard

Hmm,
Takže já potrebné hľadať nové stabilné napätie regulator.I opustí tento port.

Analyzer

Analyzer Napísal:

2. Táto napätie sa bude referenčné napätie a presnosť musí byť v rozmedzí od 5,000 W ą0.120V (4.880 V ~ 5.120 W), USB port je vhodný pre toto?Analyzer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back