Ako sa dostať na hodnoty parametrov pre 0,13 um UMC technológie RF?

S

salem_eng1

Guest
Ahoj Ja používam 0.13um UMC RF technológií súbory Zaujímalo by ma, ako spoznať VDD a Cox pre túto technológiu a VT pre každý tranzistor mám na mysli, ako poznať hodnoty parametrov tejto technológie Každý človek môže pomôcť? Pošlite mi hodnoty, keď viem, alebo mi povedať, ako spoznať, že ide o Thanx Salem

VDD buď 1,2 alebo 1,5 V (kontrola design manuál), VT a Cox, spustiť simuláciu DC a skontrolujte zoznam parametrov v analógovej umelca

[Quote = psmon] VDD buď 1,2 alebo 1,5 V (kontrola design manuál), VT a Cox, spustiť simuláciu DC a skontrolujte zoznam parametrov v analógovej Umelec [/quote] Vďaka za odpoveď, ale kde by som mohol nájsť design manuál?? ? Ak je u mať jeden plz pošlite mi ju dík

[Quote = salem_eng1] [quote = psmon] VDD buď 1,2 alebo 1,5 V (kontrola design manuál), VT a Cox, spustiť simuláciu DC a skontrolujte zoznam parametrov v analógovej Umelec [/quote] Vďaka za odpoveď, ale kde nájdem design manuál?? Ak je u mať jeden plz pošlite mi ju dík [/quote] Ak získate PDK od zlievárne, môžete nahliadnuť do ich žiadosť manuálu

Nemám UMC kit. Je tiež nepravdepodobné, že niekto môže poslať na vás ako osoba podpísať NP s UMC. Skontrolujte, či kit zložky .. Mali ste ho alebo si človek CAD nainštalovať všetky balíky ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 13 minútach: [/color] [/size] na internetových stránkach UMC, hovorí 1,2 V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back