Ako sa blíži slučky s odpory zaujatý v tomto bipolárnej analógovej IC?

X

xihuwang

Guest
Ahoj všetci: Potrebujeme vašu pomoc! Som analýza bipolárnej analógové IO obrázok. Existuje mnoho odporu (sú základné difúzny odpor asi) v jednom ostrove. Odporu sú rozdelené rozširovanie slučky ochranou uzavretý. Mám na mysli každý odpor je v jednej uzavretej slučky a všetky odpory sú v jednom ostrove. Ale nemôžem nájsť, ako sú neobjektívny Tieto slučky. Mám na mysli tieto slučky sú plávajúce a sa pripojiť k VSS a VDD. Takže, každý subjekt, nauč ma, v čom je problém, alebo to, čo je štruktúra tohto procesu bipolárny. Vďaka forwads! Ach, navyše, nemôžem nájsť VDD pad!

Rezistory sú obvykle dobre N, ktorá musí byť zaujatá najviac pozitívne napätie na čipe. Aký postup používate? Keith.

Je proces s bipolárnou P-sub, n-epi. Neexistuje žiadny dobre. Áno, sú základné difúzny odpor chránené uzavretej slučky ochranou. Čo Puzzle ma, že slučky sa zdajú byť plávajúce, nevidím, že sú spojené s VDD a GND! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Čo je pre mňa prekvapením, že viac je Tranzistor NPN je collecter je spojený s slučky.

Mohli by ste povedať, že proces - proces, výrobcu a meno? Bude to oveľa jednoduchšie, aby sa vyjadril potom. Epitaxná vrstvu bude typu N a tvorí tak základ odpory vtip v tom, izolované izoláciou rozširovanie by môj odhad. Keith.

Je možné, že odpor bánk podlieha reverznej napätie, a jedinou možnosťou je nechať plávať izoláciu na najvyššej / najnižšej potenciál (tiahol diódou). Tvrdá tie by odpor asymetrické elektricky.

Ale niektorí tranzistora kolektor je spojený so základňou odporu ochranou uzavretej slučky. Môže tranzistora kolektor sa plával? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 11 minútach: [/color] [/size] Keď poviem, že základ odpor, znamená to, že odpor typ, ktorý sa skladá z pásu základne rozširovania. Myslím, že n-tank spojené obvykle power.But prečo n + slučku okolo základne odporu je float (tak n-tank je float)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back