ako rozhranie mikrokontroléru pre GSM modem

M

meeeero

Guest
Ahoj všetci, prosím môže mi niekto povedať, ako sa rozhranie mikroprocesora "iam pomocou ARM LPC2119" na GSM modem priamo, "bez terminálu program" Musím sa pripojiť k modemu mikro priamo a aby mikro pošle AT príkaz pre modem poslať SMS v tvare "Viem, že všetky príkazy," všetko, čo potrebujem, je pre popis hardware "budem potrebovať, alebo MAX232 Prosím, povedzte mi celý hardware údaje" potom pomocou jazyka C Napíšem návod na mikro, aby to poslať AT príkazy modem od tejto doby bude modem Pošlite SMS "Viem, že príkazy, ale ja neviem, ako sa nechať mikro hovoriť s modem". IAM študent robil môj konečný projekt a nemám dostatok času, prosím pomôžte mi: cry:

Dobrý deň, môžete použiť UART všetkých microcon ako napr: Microchip PIC 18FXXXX pripojiť priamo k akejkoľvek GSM modem, písať kód v C a program podľa výrobcu, takže môžete poslať AT + príkazy k modemu. Pre akékoľvek ďalšie otázky, napíšte mi pls na smahmed_blr@rediffmail.com

pls, pls, pls, Môže mi niekto pomoct. Som študentom stupňa elektrotechnické práce na projekte GSM. Mám posielať SMS z PIC 16F877 k telefónu Siemens C55. Ale musím vyskúšať očakávali príkazy pomocou PC. Zakaždým, keď som tento telefón pripojiť k počítaču pomocou kábla MAX 232 a som otvorený HyperTerminal, buď prejde, alebo sa zobrazí Hľadanie siete až som odpojiť kábel. Pls potrebujem rýchlu pomoc.

pripojenie ur telefón s HyperTerminal používať datacble, ak je sériové spojenie zvoľte správnu prenosovú rýchlosť 9600, tj potom, keď Redy typu AT OK, musí byť odpoveď

tak ako je možné aj pripojenie k regulátoru PIC, aby som mohol byť alarm tým, že keď spúšť? Napríklad som spájať to s mojím sytém otvárať dvere v kombinácii s 4x3 klávesnice ... potom, keď niekto spustí zlé prístupové číslo, odošle mi SMS cez modem z Mobilephone GSM ...

klávesnicu bude prepojený s ur radič a radič rozpozná zlý vstup v prípade, že položka je zle ur regulátor odoslať na príkazy na váš mobilný telefón cez sériový kábel a telefón bude u SMS thts to

Vážení, som robiť jeden projekt, ktorý bude posielať SMS ak čidlo spustí & Switch nejaké zariadenia, zapnutie / vypnutie, ak pošlem SMS s modemom. Ja používam Wavecom Fastrack SUPREME 10, WM22221 Modem s ATMEGA 32 AVR mikroprocesora. Teraz som pred problémom zároveň Hardware. Aj doudts sú 1. Potrebujem nejaké RS232 medzi modemom a mikrokontrolérov? 2. Aká by mala byť schéma zapojenia pre mikrokontrolér k modemu? 3. Čo je to vývodov pre PIN výstupné dáta uvedeného modemu? Som úplne confused.Please mi pomôže, ak máte nejakú predstavu. Akákoľvek pomoc bude appriciated. Ide o MUSHFIQUE Späť na začiatok

Teraz môžem poslať AT príkazy z MCU do PC HyperTerminal. MCU a modem nereaguje

Pripojte mikrokontroléru s MAX232 a MAX232 z používania RS232 pripojiť k GSM modem .. To by malo fungovať tak

Tiež som rovnaký problém, pokiaľ ide o GSM / GPRS modul prepojiť s mikrokontrolérom ... Môže to byť samostatná ..? Ktorý nevyžaduje použitie PC, a modul sa využíva veľký LCD displej ... Mám v pláne urobiť bulletin LCD pomocou GSM / GPRS, v ktorých môžu byť zobrazené oznámenia o posielanie správ do modulu a zobrazí sa na obrazovke LCD ... Môžete citovať na ..? Vďaka vopred a Boh žehnaj všetkým!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back