D
divit
Guest
Potrebujem generovať signály háďatká na porte 0.0-0.7 a prístavov 2.0 2.7.The PWM signály by mali zmeniť svoje Ton obdobie v závislosti na digitálne hodnoty získaných od ADC každý sensor.every pin bude hav iný háďatká signál podľa correspoding hodnoty sensor.the snímač v podstate za 5k ohmov hrniec. PWM signály spustiť servo motor.the servo motor, by sa mal pohybovať v rozmedzí 0 až 90 degrees.I som tiež vysielanie schéma, prosím pomôžte mi musím to urobiť pre moje posledný rok projektu robím ruku dex, ktorý pracuje na ADC a AT98S52. I dont knw ako programovať IC mám schému zapojenia i len potrebujete pomoc, ak by niektorá 1 GIV mi kódovanie pre neho. K dispozícii je 16 senzorov (Ja používam 5k ohm hrnca ako senzory). Snímače sú uvedené na ADC ADC vytvorí digitálnu hodnotu a dať micro controller.The regulátora mikro bude potom generovať PWM signál. PWM signál je potom venovaná servomotorov. Ja v podstate potrebujete program, ktorý umožní každému servo motor pohybovať v závislosti na hodnote adc received.Therefore každý každého banku bude riadiť jeden servo motor.