Ako riadiť viac servomotory pomocou série 89

D

divit

Guest
Potrebujem generovať signály háďatká na porte 0.0-0.7 a prístavov 2.0 2.7.The PWM signály by mali zmeniť svoje Ton obdobie v závislosti na digitálne hodnoty získaných od ADC každý sensor.every pin bude hav iný háďatká signál podľa correspoding hodnoty sensor.the snímač v podstate za 5k ohmov hrniec. PWM signály spustiť servo motor.the servo motor, by sa mal pohybovať v rozmedzí 0 až 90 degrees.I som tiež vysielanie schéma, prosím pomôžte mi musím to urobiť pre moje posledný rok projektu robím ruku dex, ktorý pracuje na ADC a AT98S52. I dont knw ako programovať IC mám schému zapojenia i len potrebujete pomoc, ak by niektorá 1 GIV mi kódovanie pre neho. K dispozícii je 16 senzorov (Ja používam 5k ohm hrnca ako senzory). Snímače sú uvedené na ADC ADC vytvorí digitálnu hodnotu a dať micro controller.The regulátora mikro bude potom generovať PWM signál. PWM signál je potom venovaná servomotorov. Ja v podstate potrebujete program, ktorý umožní každému servo motor pohybovať v závislosti na hodnote adc received.Therefore každý každého banku bude riadiť jeden servo motor.

Nemám navrhnutý na Atmel, než len na sériu PIC. Koľko ste kód navrhnuté doteraz ste vyvinuli hardvér. Som si istý, že ste vypracovali ADC kontrolný moduly (pre príjem analógového dáta). Je nejaká spätná väzba generované servo? Vďaka aa

vec je i havent začal s projektom ešte mám plány a ciruit diagram Toto je moja prvá čas pomocou mikrokontroléry v prject a ja dont knw ako programovať v C a Hav aj základná znalosť jazyka symbolických inštrukcií alebo hexadecimálne kódovanie pri moci . Snažím sa učiť, ale bude mi veľa času, takže som sa rozhodol THT, či by som mohol dostať programy v časti som mohol len dať dohromady a napáliť. Ale unfortunaelty i havent dostal niečo na programe ešte pochybujem THT má Spätná väzba je príčinou aj potrebné premiestniť od 0 do 90 stupňov chorí tiež zverejniť u, ako skutočná ruka vyzerá THT poznámka plz je tento projekt nie je určený podľa mňa [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [ / color] [/size] som zistil, programovanie v asm, ale jej formát používa pre PIC a iba pre jedného PWM kacírstva odkaz na stránky a tiež vysielanie s príponou asm súbor http://www.rc- cam.com / servotst.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back