Ako realizovať vysoký zisk a lowSLL na mikropáskové antény?

G

gw_uestc

Guest
Je to možné, používať mm vlny mikropáskového pole, na vykonanie

V prípade nízkej úrovne postranných lalokov, musíte použiť clonu alebo proximty spojky. Dajte kanálu siete pre pole na iné vrstve, než je radiačná záplaty. Mikropáskové antény od DM Požiar je dobrý zborník v mikropáskové design.

Dobrý deň, nezmieňuje sa tvar poľa. Kruhové pole bude inklinovať mať nižšiu SLL a môžete zvážiť postupné znižovanie amplitúdy osvetlenia k ďalšiemu zníženiu SLL. Tým sa rozšíri diaľkové svetlo, takže celková SISE môže byť nutné zvýšiť na zúženie šírka zväzku. Ja by som recenziu Kraus, Silver, Jasik Hansen a knihy na tému. Veľa šťastia

Prečo sa pozerať na h ** p: / / web.tiscali.it / antenna_software / index.html pre lineárne pole syntézu?

[Quote = gw_uestc] Je to možné, používať mm vlny mikropáskového pole, na vykonanie

Hľadáte 1,5 3 dB šírka zväzku? Ak áno, budete pravdepodobne narazíte na problém kŕmenie toľko prvkov typických MPa nastavenia. kŕmne zariadenia musia byť starostlivo myšlienka, keď sa snažia, aby SLL na minimum (pozri vyššie), pokiaľ ide o zníženie SLL, súhlasím s azulykit. obvykle SLL možno znížiť s kužeľovou apeture distribúcie. pokiaľ ide o-20dB .. To sa zdá trochu agresívne, ale nemôžem povedať, nie je dosiahnuteľné, alebo nie.

Pozrite sa na S. Silver, "Mikrovlnné antény Teória a design" čísla 6,1 obdĺžnikové otvory a obr 6.2 pre kruhové otvory. Na tom nie je nič naozaj si to tu deje a vy môžete vidieť SLL pod -20 dB, ktorý potrebujete. Ja by som mal viac zaujímať o 1,5 stupňa šírka zväzku. Je to v oboch rovinách? Ak áno hľadáte antény so ziskom okolo 40 dBi, a to nebude malá. Najjednoduchší spôsob, ako dostať do zisku, že ríša je s reflektorom a ak je nízka SLL je dôležitá otázka, budete chcieť, aby zvážila offset krmiva. Len alternatíva k mikropáskového pole uvažujete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back