Ako prijímať sms cez bluetooth?

R

Rooftop

Guest
ahoj všetkým ....Chcem, aby sa niektoré projekty.Hlavnou myšlienkou je poslať môj mobil phone'sms k PC cez Bluetooth.Môj mobil je Sony Ericsson S700, viem,
že niektorí z AT Command ale já věděl, jestli můžu používať cez bluetooth.Mám v pláne použiť Bluetooth dongle (USB) pre pripojenie k PC.
Teraz by mohla niekoho, pomôžte mi, ako to:
1.prístup má počítač bluetooth (cez dongle)
2.ako sa dostať do svojho mobilného telefónu SMS cez bluetooth

Akákoľvek pomoc a pripomienky naozaj apreciated.
Ďakujem za vašu pozornosť.

nazdar
Nie som si istý, ale myslím, že jej možné posielať SMS cez bluetooth.

Ahoj Rooftop,

Mám ten istý projekt príliš som používať notebook HP (nx6120) s bluetooth (postavená-in) a Sony Ericson K600i, ale aj neumožnili.Čítal som nejaké referencie, a zistil, že v mojom notebooku bluetooth nemajú bluetooth sériový schopnosti.Táto schopnosť používať na odosielanie AT príkaz z PC do mobilu.Čítal som, že niektoré USB bluetooth dongle majú túto schopnosť posielať AT príkaz.Potrebujem kúpiť BT dongle pre môj projekt SMS cez bluetooth.Viem, že
to veľa spôsobom vedieť o BT.
Pripevnite je asi odkaz na BT.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Myslím, že by sa u check-out na bluetooth.org stránkach ....aj ich doc.sú uvedené všetky algoritmy ....jeden z mojich senior
to bolo na tomto projekte ...používal iné knihy Hacking mobilné telefóny, ktoré hackovanie chap ...ale povedal, že všetko v knihe bol skopírovaný z čistého ...

Myslím si, že je to možné.
U programu možno telefón s Brew, Symbian a J2ME (Ak je to symbian telefón)
Ak je to symbian telefónu sú API
pre Bluetooth výboru.Čo u musíte urobiť, je u musím len užívanie, ktoré API
je v ur program.

VC s oknami a C v Linuxe podporuje Bluetooth.K dispozícii môže byť aj API.
Ale problém je kompatibilný bluetooth modul by mal byť.

Ak dokážeme preniesť obrázok medzi mobilných telefónov a PC, prečo prevýšenia je možné poslať SMS.

Rooftop Napísal:

1.
prístup má počítač bluetooth (cez dongle)

Ahoj kluci,

I zvládať komunikáciu môjho HP nx6120 BT a Sony Ericson K608i i radosť s ním a mohli posielať SMS cez HyperTerminal.Čo som urobil, aj stiahnuť najnovšiu BT ovládače od HP.I "ON" moje Blutooth (laptop a K608i), som nainštalovať najnovšiu firmware (vodič), potom v priebehu inštalácie, videl som, že zistí, nastaviť a priradiť sám COMM port.Durig procese zistí tiež Human Interface Device (HID) pre BT mediálne prehrávače, počítače a prezentácie BT diaľkové ovládanie.HID je úžasný môžem dokonca používať svoj telefón ako vzdialený BT myš.Aby bolo možné komunikovať alebo prístup k BT sériový port ste si párovanie prvou pomocou rýchleho pripojenia (pozri priložte obrázok).Buďte, prosím, informovať, že som zistil, keď BT sériový port nemal činnosti po určitú dobu bude automaticky odpojiť, základňa na skúsenostiach 10 minút.

Ale mám obavy (aj potreba kopat hlbšie), ako sa dostať / prečítať SMS z pamäti telefónu?Čo mám na mysli to AT príkazov.Urobte niekto mať detailné AT príkaz, ako používať?(AT príkazy pre figuríny).Môžem len prístup / čítanie SMS správ na SIM, pomocou HyperTerminal.Máte ponětí, prosím akciu ...
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back