Ako pridať teplota otočka v TRAN simulácia?

P

Pipeline

Guest
Inými slovami, radi
by sme sa simulovať obvod výkon cez teploty v čase = 20ns alebo 100 ns.
díky moc!

Môžete ušetriť čas pri op = 20ns alebo 100ns počas prechodu simulácia, potom urobiť temp smést používať tieto op!
Myslím, že si môžete vyskúšať tento spôsob!

babbage Napísal:

Môžete ušetriť čas pri op = 20ns alebo 100ns počas prechodu simulácia, potom urobiť temp smést používať tieto op!

Myslím, že si môžete vyskúšať tento spôsob!

sa môžete pozrieť do kontrolnej výpis:. op
ako
. Op 100n

Pre Analog Umelec, môžete nastaviť Trient analýzu a do parametra analýza, potom plot hodnoty pri 20ns a 100ns.

Pre hspice, môžete použiť TEMP ako druhá otočka var v prechodnej analýze.Použitie. Opatrenia výpis získať hodnoty pri 20ns a 100ns.

vďaka!
Ale neviem, ako pridať parameter analýzy v TRAN analýz v spektre pomocou grafického používateľského rozhrania.

Pipeline Napísal:

vďaka!

Ale neviem, ako pridať parameter analýzy v TRAN analýz v spektre pomocou grafického používateľského rozhrania.

Mám ešte jednu otázku.
Tiež som chcel skontrolovať jeho AC výkon, ale nemôžem používať rovnaké mothed to robiť AC analýza v prechodnej sim.Mohli by ste mi prosím dajte mi, prosím?vďaka!

Môžete použiť rovnakú metódu ako v prechodových analýzy okrem výstupné zostavy.Môžete použiť VF nahradiť VT.Napríklad,
cross (dB20 (VF ( "/ OUT")), 0, 1, "pádu") umožní získať jednotku-pásma pre operačný zosilňovač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back