Ako pridať slzy v Zuken-CR5000

A

Anonymous_Ricky

Guest
Ahoj všetkým, môže niekto pomoct v tom, ako používať kvapky do Zuken. Potrebujem celý proces uvedenia slzy. Vďaka, Ricky

Zuken je spoločnosť. Ak chcete, aby sme sa o tejto zvláštne, aký program a verziu ste chcel použiť Zuken robiť? Cadstar? CR5000?

Ah, prevýšenie potom pomôže. Cadstar je môj program zvolí. Osobne by som odporúčal čítať súbory pomocníka, je tam pre cadstar, takže očakávam, že by to malo byť pre CR5000.

Ahoj, prešiel súbor s nápovedou, ale výsledok nebol uspokojivý. mohol by ste vysvetliť, ako to urobiť pre Cadstar. ktoré by mohli pomôcť. Vďaka, Ricky

OK, v Cadstar by som trasu rady ako zvyčajne, za použitia trasy Editor (PREDitor) pre jednu stopu pripojenie na svorkovnicu. Potom som sa vrátiť k návrhu Editor (Cadstar) a vyberte skladbu, ktorá ukončí svorkovnice pad by som zaškrtnite políčko "Pridať slzy". Potom, keď sa vracia do cesty Editor, teraz má potrebné informácie pre automatické pridanie slzy do stopy, keď som sa obrátil na (možnosti smerovania). Avšak som ešte radšej, aby ručne vybral a pridať ich tak môžem zistiť, kde sa musí ísť sám.

ok to je jeden spôsob, ale ten druhý, ktorý som hľadal, je: bude PREditor a potom v konfigurácii>> Atribúty volíme uhol slza attributefor najmä pad úrovni kódu vo výške stĺpci, ale nemôžem ísť ďalej, že túto metódu, ak ste niekedy používali, je to, čo chcem vedieť. Ďakujeme a zdravíme. Ricky

Ahoj Ricky, môžete to urobiť z konfigurácie>> atribútov. V prípade, že je potrebné, aby slzy definície z návrhu editora Cyberrat povedal. 1 - ak u robiť slzy od návrhu editor, softvér stors slza rozlíšenie (jeho uhol atď), TD0, TD1 tak ďalej. 2 - Potom v Preditor u priradiť rovnaké slzy definíciu na ďalšie pad kódy Konfigurovať>> atribúty>> Pad kód na úrovni 3 - ak chcete iného uhla slzy, zase u potreba priradiť v dizajne editor.it uloží ako TD1. 4 - po priradení slzy definície kódu pad, existujú dva spôsoby pre vytváranie slzy. >> Prvá cesta pri návrhu, potom z smerovanie-> Vytvoriť slzy. >> Za druhé, ak chcete u on-line teardroping potom z možností smerovania-> Pridať teardrops.So ako u sa cesta, bude to automaticky vytvorí kvapky. Dúfam, že som nechýbal žiadny steps.this je proces sledujeme v Cadstar. Dúfam, že to pomôže. Abhi [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 43 minútach: [/color] [/size] Ahoj Ricky, dnes som len vidieť, že sa PREditor XR1.7AA, Zuken zmenil atribút dialóg settings.So, v atribúte Editor sám, môžete definovať rôzne kvapky definitions.You nemusí vrátiť k návrhu editor. Podobne na C50000.

tahnks Abhi 002 to bolo naozaj pomôcť. ešte raz vďaka

Je to stále jednoduchšie a rýchlejšie, aby to v dizajne editore. Nie je to, ako by si ísť pridať slzy do ALL vankúšiky, iste len pridajte do terminálov atď, kde je šanca na trati prestávky apod

Ahoj cyberrat, vďaka za vašu pomoc, ale som povinný dať kvapky na každý pad. spôsob vysvetliť Abhi 002 je perfektný. Ja používam to. Vďaka ešte raz za telo vaše odpovede. Ricky

Ahoj Rickovi, môžete vytvoriť kvapkovitý v návrhovom editor pre jednotlivé pad i plnej penzie. Prejdite do umiestnenia / zapojenie nástroje> Upraviť> po zapojení proces> Parameter option> Vytvoriť> Cieľ> Vybrať slza> Vybrať podložku alebo stopy alebo vrstvy, alebo plná penzia za kvapkovitý môžete meniť uhol a dĺžku podľa požiadavky z ur parametre možnosť . Vďaka, Mayank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back