Ako pridať IO pri syntéze

D

doreen105

Guest
Mám IO lib a syntéza je nástroj RTL kompilátor cadence.How pridať IO na môj návrh. Pri importe brány netlist stretnúť, bude kruh okolo IO hlavné oblasti? Díky moc

Neviem, či som dobrý alebo zlý. Dúfajme, že PPL tak ma opravte. keď som mal netlist, som otvoril lib súbor pre kontrolu IO modulov v oblasti IT a používal to napísať wrapper. tj pre každý vstupné / výstupné porty svoje netlist, som to prejsť modul IO v mojom lib. LEF obsahuje informácie o fyzickej iopads. áno, ak je netlist importované do databázy na náradie, spolu so špecifikáciou io súboru si vytvoril vankúšiky.

Ahoj Sree205, postup ste povedal, je korektné, ale tiež treba pridať umiestnenia IO pad ako samostatný obmedzenia.

[Quote = sree205] Neviem, či som dobrý alebo zlý. Dúfajme, že PPL tak ma opravte. keď som mal netlist, som otvoril lib súbor pre kontrolu IO modulov v oblasti IT a používal to napísať wrapper. tj pre každý vstupné / výstupné porty svoje netlist, som to prejsť modul IO v mojom lib. LEF obsahuje informácie o fyzickej iopads. áno, ak je netlist importované do databázy na náradie, spolu so špecifikáciou io súboru sa vankúšikmi vytvoril. [/quote] Ahoj Sree, môžete určiť jasnejšie ..

počas syntézy iba db zistiť aktuálny IO sú uvádzané v umiestnení a foor plánovanie

[Quote = sarath51] pri syntéze iba db zistiť aktuálny IO sú uvádzané v umiestnení a podlahové plánovanie [/quote] Čo myslíte tým "len pre čítanie db sú ".....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back