Ako pridať ADS model (z webu) do svojho schémy?

J

jupitorcuu

Guest
Ako pridať ADS model (z webu) do svojho schémy ako sub-okruh? Mám stiahnuť ADS súbor modelu pre tranzistor, ale je to *. PRJ súbor, po unziped. Snažím sa vytvoriť nový symbol, ale nič pomôcť. Mohol by mi niekto pomôcť?

Nakreslite zapojenie v schéme okna, dal off-page konektory na vstupoch a výstupoch. Nepokladajte žiadne napájanie, alebo niečo iné .. potom Zobraziť -> Vytvoriť / upraviť schému .. a potom vytvoriť svoj symbol. Keď si vytvoríte symbol, bude to objavilo v zozname komponentov. Takže ho môžete umiestniť mnohokrát. Pri použití tohto symbolu v inom schematický pohľad, ak kliknete na "hierarchie sa" uvidíte vášho obvodu. Myslím, že hľadať .. Rgrds Plesase čítať dokumentáciu ADS. Sú dostatočne dobré. Predpokladám, že vytlačiť.

*. PRJ súbory sú celé projekty, ..., takže je potrebné najprv otvoriť *. PRJ súbor, ktorý ste stiahli pomocou reklamy, potom kliknite na "sieti" sa zobrazia všetky okruhy súvisiace s projektom, jeden z tých okruhov (alebo viac z nich), je váš model, ktorý sa snaží .. potom môžete použiť "kopírovať návrh na iný projekt" alebo tak nejako, a potom vyberte svoj nový projekt .. to bude kópia tejto siete do svojho projektu, kde potom môžete použiť ... Dúfam, že som pochopil ste správne ...

Áno, tam je subcircuit *. ds súboru sa budem snažiť robiť, rovnako ako si povedal.

Nasledujúce kroky vytvorí záznam v knižnici prehliadač nazvaný My_Library, a miesto BJT model, dovezený sprístupnenie celej webovej: 1.-importu vytvoril návrh s názvom modelu (tj 2N2222A BJT) Pretože dizajn meno. Editovať tento návrh zadaním BJT a pripojenie 3 porty na to. Uložte návrhu a zatvorte ho. 2.-V textovom editore otvorte dizajn je AEL súbor a zmeniť názov knižnice z "netlist" (alebo "*"), aby "My_Library". Uložte a zatvorte súbor AEL. 3.-Otvorená návrh znovu. 4.-vybrať z ponuky Nástroje Nástroje> "Custom Library"> Vytvoriť> "Site časť". Pop-up okno vás bude informovať, že "časť knižnice inštalované v knižnici skupiny" My_Library "" a že je potrebné reštartovať reklamy na zmeny prejavili. 5.-Re-Start ADS a otvorte akýkoľvek projekt, vyberte knižnicu prehliadač a uvidíte, že položka "My_Library" je uvedený, a časť, ktorú vytvorili, je k dispozícii. RFC:)

Môžem to zabalené a mohol importovať do iného počítača, na iné použitie? Ako na to? Ďakujem

Ak chcete použiť model (analog), z ostatných PRJ: to sú PRJ z reklám hlavné okno, potom môžete použiť knižnicu komponentov Broswer, a môžete nájsť napríklad model "sub-sieť" ... / / Podmienka je *. ds bol postavený ako sub-circuit modelu, ak chcete zdieľať analógový model, len ho postaviť ako sub-circuit modelu ako všetky odborníkov povedané, balia a zdieľať so svojimi priateľmi . Ale zdieľanie model Ptolemy je iný príbeh, potrebujeme nastavenie a dal v pravom dir ......... a modliť sa, je to jednoduché, ale niekedy problematické. :)

[Quote = jupitorcuu] Ako pridať @ DS model (z webu) do svojho schémy ako sub-okruh? Mám stiahnuť @ DS súbor modelu pre tranzistor, ale je to *. PRJ súbor, po unziped. Snažím sa vytvoriť nový symbol, ale nič pomôcť. Mohol by mi niekto pomôcť? [/Quote] Najprv je nutné zahrnúť *. PRJ. Vzhľadom k tomu, že je súbor *. PRJ, môžete vložiť symbol modelu z lib. Než použiť spiceInclude / infInclude atď .. zahŕňať súbor modelu na najvyššej úrovni schémy.

Som veľmi rád, že za vás vyrieši môj problém pre ADS, keď som sa podrobnejšie simuláciu subcircuit, považujem za dobrý výsledok s parametrov. Ale zdá, že žiadna odpoveď, keď mám nastaviť predpätie. Viem, že ADS je vybavený funkciou, dokáže importovať niekoľko súborov S2P pre rôzne predsudky staus v jednom čase. Môže mi to niekto skúsiť tohle? a ako je možné zistiť aktuálny produkcie PIN tranzistora, ako je D pre MOSFET.I chcete poznať názov súčasti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back