Ako previesť jednoduchý PCB k fotografii

E

elec-eng

Guest
Má niekto vie, ako previesť jednoduchú PCB súbor "vytvorený protel, orol ,.........." k fotografii, ako je táto
82_1181330960.gif
tak, že každý človek môže vytlačiť, bez toho aby ste museli softvér s čarodejnicou PCB bol vytvorený, je nejaký softvér na vytvorenie týchto PCB priamo vďaka

Obvykle tlače súborov PDF, ale musíte mať PDF Writer softvér. Tam je zvyčajne voľba v menu tlače na "Tlač do súboru", ale ja naozaj neviem, čo to robí. Možno je to užitočné? Môžete si tiež urobiť snímku obrazovky a použiť Maľovanie uložiť obrázok:) Myslím, že stratíte presnosť v škálovanie obrazu, takže sa jedná o možnosti, ak je vám to jedno. Môžete tiež výstup na doske Gerber súbory a získajte zdarma Gerber Viewer (mám rád Pentalogix). To bude mať rozsah.

len stánok vo formáte PDF softvér pre vytváranie a ísť pre tlač ....... inak väčšinou podporuje PCB nástroje FLE uložiť ako súbor vo formáte BMP ..... ale kvalita nemusí byť tak dobrý ......... tak Google PDF Writer a nainštalovať skúšobnú verziu a vytlačiť

Prosím, môžete mi dať viac informácií, čo je úloha spisovateľa vo formáte PDF a prečo ho potrebujem

Ak je v súbore (PCB) sú zachytené v protel, "CAMTASTIC" je obvykle súčasťou balíka formátu, a možno len importovať súboru (Gerber výstupy) a vytvoriť k tomu potrebné súbory PDF ..... Alebo iný spôsobom je prechádzanie internetu a stiahnuť freebee Gerber divákov, ktorý si môžete vytvoriť pre tlač výstupných súborov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back