Ako previesť číselné premenné na string v PicBasic?

G

gzorzi

Guest
Mám číselné premenné a chcem ju previesť na reťazec premennej alebo premennú spojiť. Ako to mám urobiť? Napríklad var byte b var byte c slovo var a = $ 44 B = 33 dolárov spojiť c = 4433 dolárov alebo reťazec premennej c = "4433", vďaka

pre zreťazenie to: r = a * (10 ^ (log (b) + 1)) + B, ^ je sila

Ahoj verilog_crack, áno, to je ďalšia cesta, ale tu máme PIC, ktorý má ťažké sa množiť, a spočítať, že má veľa pamäte realizovať, tak tým, že presúva 8 miest na ľavej strane je pamäť efektívny a rýchly spôsob, ako to urobiť. Samozrejme Gzorzi musíte vyskúšať oba a dajte nám vedieť výsledok, pre budúce aplikácie. Verilog_crack cestu, je zaujímavé. Budem to skúsiť tiež. S pozdravom Tornado

Ahoj verilog_crack, snažil som sa, že vzorec, ale PICBASIC pre kompilátory a ďalšie picbasic nepodporujú LOG funkcie priamo. Podľa ich návodov. Tornádo

[Quote = Tornado] Ahoj verilog_crack, snažil som sa, že vzorec, ale PICBASIC pre kompilátory a ďalšie picbasic nepodporujú LOG funkcie priamo. Podľa ich návodov. Tornádo [/quote] Dobrý deň, môžete funkcie pre výpočet log (a) veľmi jednoduchá: i = 1 while (i * 10 <) i = i +1;

Opäť sa bude zostavovať s chybou, používate PICbasic kompilátor? Ak si zostaviť svoju cestu, koľko slov je potrebné? Moja metóda trvá 35 slov. Prosím vás zostaviť. Tornádo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back