Ako presunúť súbor z vrstvy, znovu priradiť PIN - rozloženie klávesnice a pridať priechody v reklamách?

D

dz99

Guest
Ahoj všetci! Môj problém je: ako môžem pohybovať balíček (SOT363) z jednej vrstvy na druhú u reklamy? Je to naliehavé! Ďakujem vám! Z

Ahoj dz99! Je to veľmi jednoduché, stačí vybrať súbor, ktorý chcete v rozvrhnutie okien. potom goto menu "Edit-> Presunúť-> Presunúť do vrstvy", a potom v pop-up okne vyberte vrstvu te.
10_1161925679.JPG

Ďakujeme, že ste Rancohen! Ahoj všetci! Majú nový problém s reklamami. Ako môžem znovu priradiť PIN - vzťahy rozloženie klávesnice v rozložení editor? Ja používam ATF36163 pHEMT, ktorá nemá žiadne nároky na základe reklamy. Takže som zvolil jeden, správne SOT363. Ale ADS nezhodné Pinout konfiguráciu. To nezodpovedá Pinout na ATF na listoch. Tak, ako môžem zmeniť poradie Pinout? Vďaka! Z

[Quote = BugMeNot] zmeňte hodnotu z Voľby. [/Quote] Dobrý deň! Ospravedlňujeme sa, ale bolo to príliš všeobecné pre mňa! V rámci možností, ale kde je možné zmeniť PIN na objednávku? Bye! Z

Dobrý deň! Je anybodey vedieť, ako môžem dať skutočnú Via k môjmu vzhľadu? Mám na mysli skutočný = cez, ktorý sa objaví v súbore Gerber, cez ktoré z reklamy môžu vytvárať diery a vŕtacie súbor tiež. (Nielen cez pre modelovanie). Aj tryed MLVIAHOLE, VIA, VIAGND. Potom, čo predlohu generácie neboli žiadne diery. Možno som to zle ... Nejaký nápad? Ďakujem vám! Z

Áno, existuje anybodey, ktorí niekedy robil rozloženie PCB s priechody, za reklamy? Keby sa podarilo tento problém, prosím povedzte mi: (Díky!

Ahoj dz99, ja som väčšinou s použitím viastd. Ako môžete vidieť, že vrstvy sú definované pomocou stromu parametre: vrchná vrstva (zvyčajne cond) otvoru vrstve (zvyčajne diera) a spodná vrstva (zvyčajne cond2).
54_1163843852.JPG
[/img]

Ahoj Rancohen! Skúšal som si poradiť s VIASTD! Je to bohužiaľ funguje. :. (Som pripojený snímok Gerber diváka, kde svoj projekt stucks vždy súčasnosť priechody / cvičenia
33_1163864375.jpg
Takže dva žlté bodky sú VIASTDs, a právo je vrták Extractor výstup okná, s 0 vrtáky! (a pretože to DRL súbory chýba aj akékoľvek tušenie, kde som zle Bye Zoltan [quote = rancohen_2000] hi dz99 ..? , ja som obvykle používať viastd Ako môžete vidieť, že vrstvy sú definované pomocou parametrov stromu: .. vrchnú vrstvu (zvyčajne cond) otvoru vrstva (zvyčajne diera) a spodná vrstva (zvyčajne cond2) [/quote]

ha, ok, to je preto, že by ste mali pridať vrták do otvorov. Pri exporte gerber stlačte "APRTURES EDIT" na mtools. stlačte tlačidlo na "Flash kruhy / obdĺžniky / polygones". V okne, ktoré sa objavujú zaškrtnite "Update Aprture" a stlačte tlačidlo OK a potom uložiť. dnes obvyklé, aby preložiť. Ak máte nejaký problém ísť na ADS Help a hľadajte nasledovné: Vytvorenie vŕtačka Excellon súbor z ADS rozvrhnutia dajte mi vedieť, ak máte nejaké problémy ...

Môžem švy hlúpe, ale váš sprievodca viedol ma do neznáma ... Prečítal som pomocou sprievodcu skôr, a to mi nedáva správne riešenie. "Uviazol-v-bod" je vždy vŕtanie Ivan .... Ale brácho! Nechcem ukradnúť váš čas! Tak som sa prestať pýtať moja nekonečná. Vďaka za pomoc, musím sa ísť na môj boj ... atd, atd:) Možno, že ADS podpora môže pomôcť, ja neviem ... Ale moje "low" skúsených-omyl soluter mozog hovorí: Môj problém je malý, nepríjemný problém, možná. Nič iné, než: jeden deň dlhý "len reklamy, sa snaží" Možno vyriešiť môj problém. Prajem Vám to najlepšie! Zoltan

Ahoj Zoltan, nevzdávajte to tak rýchlo ... Môžete mi poslať váš projekt a uvidíme, čo máte na mysli. Som si istý, že to veľmi jednoduché ... Ran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back