Ako presne sa PIN miesta rozhodla pre daný blok s danou veľkosť snímky?

A

amic

Guest
Ako presne sa PIN miesta sa rozhodol pre daný blok sa povedať, daný veľkosť rámu? A ako sú tieto informácie využívané podľa miesta a trasy chlapci?

Myslím si, že namiesto PIN rozhodnutie závisí úplne na dizajn a pôdorys sa pre celý čip. Miesto a cesta chlapci potrebujú dostať súbor LEF. Tento súbor LEF obsahuje všetky informácie o ohraničenie buniek, PIN miest a regiónov bol smerovanie povolené.

V takom prípade by to úplne jedno, kde v mojom ráme som sa rozhodol dať moje vývody, nie? alebo existujú nejaké pokyny pre rovnaké?

Môžete dať kolíky kdekoľvek v bunke v prípade, že dizajn nie je poškodená túto voľbu. Ale v prípade, že nie je umiestnenie portov na okraji bunky, bude vám zaručiť, že smerovanie zablokovanie vrstva má dostatočné otvory pre smerovanie, inak router nebude môcť smerovať signál PIN pokryté vrstvou upchatiu zo všetkých smerov. Tiež môžete zvýšiť porty až na kovovú vrstvu, ktorá nie je použitá v bunke, v tomto prípade nebude potrebné definovať smerovanie zablokovanie pre túto vrstvu a router dosiahne čapu voľne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back