Ako povoliť multi-CPU pre riešiteľa SMSa v IE3D 12?

H

how_many

Guest
Ahoj, mám licencovanú verziu IE3D 12 o systém s dvoma dual-core (2x2) procesory. IE3D Manuál uvádza, že ver. 12 ďalej multi-CPU je podporovaný riešiteľ SMSa - ako som to pochopil, to znamená, že matica riešiteľ sám môže využiť všetky dostupné procesory pre spracovanie každé jednotlivé frekvencie bodu, na rozdiel od siete, distribuované simulácie, ktorá rieši rôzne frekvencie každého CPU. Je to správne? Som hľadal spôsob, ako umožniť multi-CPU podporu pre riešiteľa bez úspechu. Je to potrebné zvláštne povolenie, alebo som zlú interpretáciou informácií? žiadne ukazovatele ocenia. Vďaka, Sree

Môžete použiť viac procesorov v jednej licencie. Pre distribuované licencie môže každý uzol použiť viac procesorov. Ide.

Ahoj Jian, vďaka za vašu rýchlu odpoveď. Moja otázka zostáva nezodpovedaná - Tak ako do pomocou multi-CPU na jednotnej licencie? pri spustení simulácie a skontrolujte Správca úloh, proces ie3dos.exe je len o 25% (jeden procesor) zo všetkých CPU. -S

HI, how_many: Nie je to pre celý proces, je pomocou viacerých procesorov. To je len časť z toho. Stále pracujeme a testovanie vo viac viac CPU podporu. Ak budete sledovať tento proces, uvidíte všetky 4 procesory sa používajú pre niektoré procesy. To zahŕňa mnoho overenia. Niektoré časti kódu je ešte pomalší pomocou multple procesory a musíme zaviesť dobrý spôsob, takže výkon sa zvýšil s viacerými procesormi, miesto spomaľovať to. To je dôvod, prečo stále ešte potrebovať jeden procesor pre nejaký proces v simuláciu. S pozdravom,

No ok ... Vďaka za objasnenie, že Jian. Nevedel som, či som k tomu, aby viac procesoroch v možnosti niekde, to je dôvod, prečo som bol zmätený. tešíme sa na plnú podporu multi-CPU! ide o Sree

Hi how_many a Jian Keď som sa pozrel na výkon (task manager) som si všimol, že v 2 HT Xeon 32bit matice výpočtu a riešiteľom využíva len 25% všetkých cpu, ale v 2 HT 64-bitové procesory Xeon výpočet matice zostáva 25%, ale len riešiteľ využíva 100% CPU Jian Neviem, prečo tam je rozdiel beží riešiteľ medzi 32bit a 64bit stroj. pl

Ahoj, plazma: multi-CPU človek používa viac pamäte. Je možné, že IE3D Win64 motor je schopný alokovať dostatok pamäte RAM pre viac procesorov, zatiaľ čo IE3D Win32 motor nie je kvôli 2 GB limit. Prosím, skúste menší príkladom a malo by byť možné použiť viac procesorov. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back