Ako použiť externý kryštál ?????

S

s3034585

Guest
Ahoj kluci ... Som nový hardvér mikroprocesora na dizajn. V mojom projekte som asi navrhnúť rozhranie pre mikroprocesor. Musím použiť exteranl kryštál pre CLK rozhodca v mikroprocesora. môže niekto pls povedzte mi, ako na rozhraní externý kryštál. Mám na mysli, ako vybrať jeden, a ako navrhnúť rozhranie. WHT R poukazuje jeden musí zvážiť pri výbere komponentov .... Kde môžem získať nejaké informácie o tom ... Vďaka vopred. Tama

Ktoré mikrokontrolér? Ak má piny pre pripojenie externého kryštálu, potom list by mal doporučené obvodu a krištáľu výber info.

Nájdete v technickom liste špecifikovaných mocrocontroller

Dobrý deň, s3034585 Keď urobíte projekt, ktorý obsahuje kryštál v prvom rade by ste sa pri pohľade na frekvencii, teplote drift a starnutie, takže musíte najprv pozrieť, je frekvencia kryštálu druhé v prípade, že projekt vyžaduje presnosť potom musíte pozri teploty a času drift. Na poslednej kryštál sám o sebe nemôže robiť oscilácie musíte dať 2 capasitors ktorých hodnota závisí od výrobcu a frekvencie kryštálu. Dúfam, že podľa môjho názoru by bolo prospešné pre vás. Zbohom

Ahoj Díky moc za názory ur ... Ahoj tzoupkas info WHT u mňa bolo presne to, čo som hľadal ... thnks mikroprocesora, ktorý užívam, je mcf5282. chlapi u pls poskytnúť niektoré adivce na rozhraní napájanie mikroprocesora. Tento mikroprocesor má ADC, PLL a jeho jadro .. tak to vyžaduje 4 napájacie zdroje ... Digitálne VDD / VDD VSS analóg / VSS (ADC), VDD analóg / VSS (PLL) Vref Vrh / VRL (pozri na napätie pre ADC) .. i couldnt si tieto informácie v liste ... ur názory pomôže veľa vďaka Tama

HI, pozrite sa do datasheet mikroprocesora U majú vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back