Ako používať GPRS cez GSM modem a 89C51?

G

ghost_rider_001

Guest
Môže mi niekto pomoct, ako využiť GPRS cez GSM modem a 89C51. Potrebujem to pre môj projekt, ktorý zahŕňa odosielanie niektorých údajov na internetových stránkach. Odpovedzte, prosím, okamžite je ako termín, je veľmi blízko a ja som nikde blízko nájdenie riešenia tohto problému.

GSM modul, čo? Všetky GSM moduly majú AT-príkaz pre ovládanie GPRS. Skúšal som 2 GSM moduly, jeden je Sony Ericsson GR47 a druhý je z Telit Gm862. Používam HyperTerminal pripojenie GPRS. Odporúčam vám vyskúšať pomocou terminálového programu pred použitím rozhrania UC.

Tak som v úmysle použiť ENFORA SA-GL 1218 modem. Ale ide o to, že som počul, že keď máte v úmysle používať funkcie GPRS modemu GSM pomocou mikroprocesora, čo potrebujete, je program, IP stack a všetky súvisiace práce v sieťach veci. Je to pravda? ak áno, môžete mi pomôcť v tom? Ja by som sa extrémne ďakujeme, ak by si mi mohol pomoct.

Hmm .. Ak váš GSM modul má vstavaný zásobník TCP IP, dont myslím, že je potrebné stavať Tcpip program, len aby si UC riadiť zásobníka v závislosti na hardvér ENFORA príručke. Väčšinou sú GSM moduly boli implementované s vstavaným TCPIP stack.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back