Ako používať batériu Nokia v sony MP4 prehrávač ruky?

A

ak214

Guest
Dobrý deň, každý .. Ja vlastne neviem Wh na príspevok môj problém, ale našiel som túto sekciu vhodné. Ja som niektoré z otázok, týkajúcich sa batéria mobilného telefónu Nokia / Samsung .. 1. prečo tieto batérie majú 3 kolíky? dva ar + a -, ale som z nich je MS tretí? 2. Ak je prostredný (tretí) PIN je pre nabíjanie ... Tak čo je potrebné robiť to ako môj prehrávač SONY majú menšie lítiovú batériu, ale iba s dvoma čapmi pre nabíjanie a vybíjanie ako? 3. Môžem použiť túto batériu Nokia pre svojich hráčov? Ak áno, potom ako to urobiť? pretože ja som len dva piny k dispozícii v mojom prehrávači. My mp4 batérie špecifikácie -> 3,7 V lítium. vydrží až 4 hodiny. nabíjačka 300mA. Výstup 5.7v zatiaľ čo môj Nokia batérie je 3,7 V, ale aj nabíjačka 800mA. Takže sa ľudia môžu mi niekto povedať, ako to urobiť?

to by mohlo byť posibble, ak majú rovnaké Pinout. urobiť nejaké vyhľadávania na Nokia batteies a MP4 THN compae ich vývodov

Tieto batérie majú tri vývody, jeden je +, druhá je - a druhý je na telefóne na určenie typu batérie (existuje niekoľko modelov). Takže pre svoj prehrávač budete používať iba + a - neodporúčam si batériu nabíjať pomocou prehrávača, pretože ako som už spomenul, v závislosti od typu batérie je nabíjací proces.

WHT je zmysel Typ batérie ... všetky sú rovnaké napätie 3,7 V a Ni-Cd, alebo nejaké iné typy .. Nedostal som u skutočnosti. thx

Oni majú rovnaké napätie, niektoré z hlavných rozdielov je doba prevádzky a stand by časy, tam sú niektoré batérie, ktoré majú veľmi krátkej doby nabíjania, atď Telefón vyberie správny nabíjací proces založený na type batérie. Choďte na webové stránky Nokia a pozrieť sa na rôzne batérie majú

Ahoj, čo povedal, je správne dadiddlc. Prosím, na vedomie, že životnosť batérie je závislá na nabíjací prúd u použitia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back