Ako používať 2 AR filter v jazyku C / S / T μwave S / T / U / D / I / O

E

Element7k

Guest
niekto môže poradiť, ako 2 Pomocou tejto funkcie a aké aplikácie sa zvyčajne používa 4? Element7k

[Quote = Element7k] niekto môže poradiť, ako 2 Pomocou tejto funkcie a aké aplikácie sa zvyčajne používa 4? Element7k [/quote] Ahoj, Element7k! Len tlačidlo Kontrola on-line AR filtra. Tento filter sa pokúsi odhadnúť, Poliakmi signálu a používa sa pre prevod pomaly signálov (rezonátory, oprava antény). Snaží sa "obnoviť" Zvyšok odrazeného signálu, ktorý trvá dlhší čas klesať. Nie je schopný pracovať dobre v každom problém, ale jeden z mojich patch zachránil veľa času .. Lepšie je hrať sa s a vidieť .. najlepšie, eirp

Ahoj eirp! Vďaka za tip. Čítal som, že táto funkcia vyžaduje, aby východiskom pre AR-filter výpočet na prvý maximálne po stimulácii skončí? Má on-line registráciu tohto tlačidla maximum, alebo to znamená, musím spustiť simuláciu, potom ručné zadanie, kde AR-filter by mala začať predpovedať? Tj. AR-filter funguje iba potom, čo ste urobil jeden simulácia prejsť? Myslím, že neskôr začnete, tým lepšie filter ako filter má viac dát, aby jeho predikcie. Ale čo je to dobrý kompromis, ak nevieš, kde je prvá max? Na zdravie, Element7k [quote = eirp] [quote = Element7k] niekto môže poradiť, ako 2 Pomocou tejto funkcie a aké aplikácie sa zvyčajne používa 4? Element7k [/quote] Ahoj, Element7k! Len tlačidlo Kontrola on-line AR filtra. Tento filter sa pokúsi odhadnúť, Poliakmi signálu a používa sa pre prevod pomaly signálov (rezonátory, oprava antény). Snaží sa "obnoviť" Zvyšok odrazeného signálu, ktorý trvá dlhší čas klesať. Nie je schopný pracovať dobre v každom problém, ale jeden z mojich patch zachránil veľa času .. Lepšie je hrať sa s a vidieť .. najlepšie, eirp [/quote]

Ak sa dobre pamätám v AR nastavenia filtra sa parameter "preskočiť kroky času", tak nemusíte ju zastaviť a znovu spustiť. Z tohto preskočiť kroky, filter má informácie. Ako Usually v C / S / T, tieto pokročilé funkcie sú moc komentoval to v manuáli .. Snažte sa manipulovať s parametrami pre niektoré svoje počíta projekt so známymi S-par. RGZ, eirp

Ahoj EIRP, urobil som niekoľko vyšetrení a zistili, že AR filter nepracujú dobre s väčšinou svojich anténnych štruktúr. Dostávam správu, že dostatok času vzoriek pre stanovenie filtra. Nejaké stopy? ::: Evil: Pre tých, ktoré pracuje (pre mňa to fungovalo len na časové signály, ktoré osciluje), presné výsledky je možné získať iba v prípade, že AR-filter sa nepoužíva pre prvú plné spustenie. Skrátenie doby len dosiahla v 2. a následné simulácia beží. Preto si myslím, že "on-line" AR filter nie je presne určiť, kde by mala začať filtra. Tiež som zistil, že simulácia opäť spomalí, keď som požiadavku na monitory farfield! Mali ste podobné pozorovanie? Na zdravie, Element7k [quote = eirp] Ak si spomínam v AR nastavenia filtra sa parameter "preskočiť kroky času", tak nemusíte ju zastaviť a znovu spustiť. Z tohto preskočiť kroky, filter má informácie. Ako Usually v C / S / T, tieto pokročilé funkcie sú moc komentoval to v manuáli .. Snažte sa manipulovať s parametrami pre niektoré svoje počíta projekt so známymi S-par. RGZ, eirp [/quote]

Áno, súhlasím s element7k.this funkcia nie je vhodné, rovnako ako predajca blow.you musí byť aspoň spustiť jednu celú dobu simulácie nechať on-line AR filtra vyplniť parametrov!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back