Ako potlačiť 2-poradie tónov v SDM?

T

trashbox

Guest
My sigma delta modulátora je druhé harmonické skreslenie a to bude mať vplyv na výkon THD. Tento modulátor je MASH a single-bitovú architektúru. Existuje nejaká technika, ktorá potláčajú 2-poradí tón? Vďaka vopred.

2. harmonická pochádza zo signálu v závislosti šumu THESE signálu závislý na hluk generovaná z 1. Nastavenie problém SC 2. Vrefp / Vrefn bol vplyv signálom (to bude mať vplyv na spätnú väzbu DAC), najmä prvej fáze. 3. Parazitárne čiapky. tvorí inú cestu v rôznych amplitúdy signálu, a inou cestou bude ur SC vytvárať rôzne zisk závisí na úrovni signálu. 4. OSN bilanciu zisk ur plne diferenciálnej SC CKT.

Dobrý deň, mohli by ste Btrend prosím vysvetliť, prečo len HD2 sigma delta modulátora je závislé na signálu od šumu? A čo HD3? vďaka

Ahoj Btrend, vďaka za Vašu odpoveď. Mohli by ste mi prosím vysvetliť problémy s nastavením v SC? Ako to vytvoriť 2-poradí tón? Vďaka. :)

[Quote = qslazio] Dobrý deň, mohli by ste Btrend prosím vysvetliť, prečo len HD2 sigma delta modulátora je závislé na signálu od šumu? A čo HD3? Vďaka [/quote] Vzhľadom k tomu, HD2 (common mode hluk) by mali byť odstránené, ak plne diferenciálnej architektúry je používaný. Ale plne diferenciálnej nemožno vylúčiť HD3.
Mohli by ste mi prosím vysvetliť problémy s nastavením v SC? Ako to vytvoriť 2-poradí tón?
Ak je vybavenie chyba signálu závislý, potom HD2 bude, ak žiadateľ o vysporiadaní chyba je signál v závislosti na urovnanie potom chyba nebude prispievať HD2. Obvykle plne diferenciálnej OP má lineárny rozsah väčší než ur Maximálna vstupná, tak, aby usadzovaniu chyba je menej závislé na signálu. Ale u týchto poraďte prostredníctvom simulácie detaily korenie, ktorá bude obsahovať všetky parazitné poľnohospodárskej politiky, odpor.

[Quote = Btrend] [quote = qslazio] Dobrý deň, mohli by ste Btrend prosím vysvetliť, prečo len HD2 sigma delta modulátora je závislé na signálu od šumu? A čo HD3? Vďaka [/quote] Vzhľadom k tomu, HD2 (common mode hluk) by mali byť odstránené, ak plne diferenciálnej architektúry je používaný. Ale plne diferenciálnej nemožno vylúčiť HD3. [/Quote] Ahoj Btrend, som zmätený toto vysvetlenie. Myslím, že HD3 môže byť odstránený pomocou full-diferenciálnej architektúru (predpokladám, že rozdiel zisk zápasov dobre) a HD2 nemožno eliminovať úplne diferenciálnej architektúry. Zdá sa, že opak svoje vysvetlenie. [Quote = Btrend] [quote = trashbox] Mohli by ste mi prosím vysvetliť problémy s nastavením v SC? Ako to vytvoriť 2-poradí tón? [/Quote] Ak je vybavenie chyba signálu závislý, potom HD2 bude, ak žiadateľ o vysporiadaní chyba je signál v závislosti na urovnanie potom chyba nebude prispievať HD2. Obvykle plne diferenciálnej OP má lineárny rozsah väčší než ur Maximálna vstupná, tak, aby usadzovaniu chyba je menej závislé na signálu. Ale u týchto poraďte prostredníctvom simulácie detaily korenie, ktorá bude obsahovať všetky parazitné poľnohospodárskej politiky, odpor. [/Quote] Ahoj Btrend, díky moc.

Som na rozpakoch toto vysvetlenie. Myslím, že HD3 môže byť odstránený pomocou full-diferenciálnej architektúru (predpokladám, že rozdiel zisk zápasov dobre) a HD2 nemožno eliminovať úplne diferenciálnej architektúry. Zdá sa, že opak svoje vysvetlenie.
U mali lepšiu kontrolu nejaký materiál / knihy presvedčte / potvrdiť. Vo vete, ak je u dostal plne diferenciálnej analógové signály, (vyjadrené v sérii Taylora) VP = V0 + k1 * V1 + K2 * V1 ^ 2 + K3 * V1 ^ 3 + ... je doplnkové alebo diferenciálnom tvare je Vn = V0-K1 + K2 * V1 * V1 ^ 2-K3 * V1 ^ 3 +.... Rozdiel medzi týmito dvoma signál Vd = Vp-Vn = 2 (K1 + K3 * V1 * ^ 3 V1 +...) všetky bežné termín bude zrušený. tak po FFT u nebude mať HD2, HD4, HD2N ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back