Ako poslať SMS do mobilného telefónu cez PC

J

JeyaGeetha

Guest
Ahoj, som pre zvýšenie zaujíma môj súčasný projekt VB. Chcel by som posielať SMS na mobilný telefón cez môj program VB. Ako to urobiť? Kde začať s ????? PLS Dajte suggessions

Dobrý deň, Ak chcete posielať SMS z počítača cez mobilný telefón, potom by ste si mali prečítať o AT príkaz svojho mobilného ...... vidíte jednotlivé značky mobilov majú špecifickú AT príkazov, väčšina z nich sú rovnaké. ... je treba hľadať na AT príkaz svojho mobilného potom tieto príkaz v projekte VB. Ak chcete odoslať SMS z počítača cez internet, potom by ste mali hľadať SMS bránu, kúpiť nejaké kredity, potom využite ich HTTP spojenie pre zasielanie SMS v projekte VB. S pozdravom

Ako alternatívu môžete použiť GSM modul ... si môžete poslať komunikovať PC a GSM modul pomocou sériového portu ... pochopiť na príkaz môžete posielať SMS cez PC ... použitie mscomm písať sériový port kód ...

Posielanie SMS je možné v 2 režimoch. Režim PDU a textový režim. PDU mód vyžaduje veľmi podivné kódovanie a dekódovanie. Ak si chcete udržať veci jednoduché, pozrite sa na modem / telefón, ktorý podporuje aj textovom režime. Si môžete overiť odoslaním AT + CMGF = 1. Ak je odpoveďou OK, ty si v poriadku. Potom odoslanie SMS je len jedným príkazom AT + CMGS = "1234567890" Poslať správu CTRL-Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back