Ako posielať obrázkové sms s PDU?

T

traxonja

Guest
Nazdar!

Má niekto vedieť, ako posielať loga operátora, obrázkové správy, vyzváňacie tóny (poly / mono, nezáleží na tom zatiaľ) cez GSM a PDU formáte.

I've podarilo poslať jednoduchých textových správ s PDU formáte as Siemens GSM telefónu.Teraz budem asi používať Nokia GSM (tak by bolo na nokia nokia odoslania).

Má niekto vedieť, aké sú prefixy tohto druhu PDU správu (pre zvonenie alebo loga).Já jednoducho nemôžete nájsť na internete

Akékoľvek rad by to skvelé.Budem asi písať aplikácie v Delphi (to nevadí, ale rovnako ...).

Ešte jedna vec.I keď som bol zasielanie SMS správ s Siemens S25, všimol som si, že maximálna text (správu) dĺžka je 48 znakov?Prečo je to?

Všetko najlepšie,
TRAX

www.elektronika.ba

Prosím, pozrite sa do knihy už nahrané tu:
hxxp: / / www.elektroda.pl/eboard/searchtopic65181-sms.html

Táto otázka vás požiadal je už vysvetlené tu.
Melódie a logá nejspíš je proprietární implementáciu vykonáva manufactoring spoločností.

Hra s informáciami do PDU odkloneniu prijatú správu reaither interné použitie ako pre užívateľa.

Vzťahujúce sa k Siemense, môže byť v PDU mód je možné poslať až 160, ak packed 7 bitový formát alebo 140 rozbaleným 8 bitové kódovanie.
Opýtajte Siemens podporu pre podrobné infromation.

Díky moc chlape!

O Siemens, už som to allready baliť.7bit kódovanie (PDU).Ako je opísané v AT príkazy pre Siemens S25 dokument, Siemens podporuje iba 7bit kódovanie abecedný (PDU) pre odosielanie SMS.

Budem kontrolovať hneď odkaz ste odoslali.Vďaka.

TRAX

Ahoj potřebuju vedieť, ako posielať textové správy pomocou PDU režim ... Já vím, posielať prostredníctvom textovom režime, ale i cant pochopiť PDU režim ... a knihu alebo článok, ktorý mi sprievodca pochopiť PDU módu?

vďaka

Všetko, čo potrebujete vedieť o PDU formát je tu:

http://www.dreamfabric.com/sms/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back