Ako porovnať dva grafy v programe Matlab?

A

asha19800

Guest
Chcel by som porovnať dva grafy: Mám dve prostredia MATLAB program, ktorý mi dal dve samostatné grafy. Chcem mať v dôsledku týchto dvoch programov na jednom grafe, mám na mysli dva samostatné programy by mali viesť v rovnakom grafe. Ako to môžem urobiť. napr grafy ukazujú nariadenie o skupinových výnimkách v / s EbN0 a EbN0 je rovnaká v oboch programoch. prosím odpovedzte

behu prvý MATLAB kód. jeden údaj začne prvý graf. zápis drží v príkazovom MATLAB okno a spustiť druhý kód. dva grafy budú zobrazené v rovnakom obrázku. typ pomôcť držať v príkazovom okne MATLAB pre ďalšie informácie. tiež vidieť plot, a legenda funkcie.

Ahoj, mám jeden program, ktorý mi dáva graf po execuation 4 dni a ja som iný program, ktorý mi dáva ďalší graf po 4 dňoch. Mám dve graf z vleku programov, obaja majú rovnakú X a Y použité škálovanie, ale boli generované execuating rovnaké prgram s rôznymi parametrami, ale s rovnakou X a Y škálovanie .. Ako môžem zaťaženie oboch grafov do jedného grafu, som si nechal obaja grafe a.fig b.fig Ďakujem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back