Ako plniť zásobníky?

W

Web Engineer

Guest
Ľudí, ak stanica je v prevádzke, sú spoplatnené kŕmidlá a chcem, aby bol úplne vybitý. Takže, ako som vybitia krmítka byť v bezpečnej strane ... ... ...

Videl som 400 kW MW vysielaciu stanicu asi pred 2 rokmi, ktorý mal anténny veža o 190 metrov. Na úpätí veže som videl veľký iskrisko. Zakaždým, keď na vežu nabitá statickú som počul zvuk ako zbraň výstrel a vidieť iskry. Ja neviem, či toto riešenie je v poriadku pre vysielač, pretože zakaždým, keď iskry ohňa, výkon vysielača je ťažké nahrať. Pokiaľ sa počasie je veterné, môže iskrisko prepustenie každých 2-5 minút, alebo tak. To stanice používa 2 Harris DX200 vysielača a zlučovač a vysielača sú určené na podporu unproperly zodpovedajúca zaťaženiu, ktoré automaticky znižuje výkon, počnúc chladiace ventilátory, a nakoniec vypnutie vysielača v prípade, že zaťaženie je príliš ťažká. Možno lepšiu predstavu je conect RF sýtič medzi vežou anténou a zemou alebo medzi fider drôty. Sýtiča by mala podporovať vybíjací prúd.

Ty vole, ja by som sa skrutkou okolo. Ak si neviete, čo robíte, pobyt sakra ďaleko aby si sa smažili. Som pracovať s inžinierom vežou certifikované, a on mi povedal príbeh o stúpaní aktívne veža. Tam bol veľký kus preglejky na zemi, a vy ste museli vyskočiť zo spodnej priečky veže na preglejku, pretože ak ste sa pokúsili len zliezť by ste sa elektrickým prúdom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back