Ako plne Bridge funguje??

B

binary2007

Guest
Zdravím všetkých. Mám jeden veľký problém, týkajúci sa plnej most riadenie jednosmerného motora. Napätie používané v mojej žiadosti je 80V, a motor má výkon 2 kW, ale to je používané len asi 50% tejto energie. Každý most Snažil som sa vytvoriť pomocou príručiek a ako tos zlyhal. Raz som sa spálil 3 FET, inokedy sa ani nepohol ... Mimochodom, je nejaký miesto, kde môžem vidieť, ako sa vykonáva podobné možnosti mostov alebo niekto, kto urobil niečo podobné? Používam PIC MCU s jedným kanálom PWM. Smer otáčania je určená ďalšie dva čapy, ktoré sa dopĺňajú hodnoty do pracovného režimu. Používam FET ovládače, takže každý riadok z MCU nie je priamo napojený na most. Vďaka vopred!

Znie to ako problém môže byť, že nemáte dostatok času mŕtvy. Tam by mali byť malé oneskorenie medzi tým, kde vypnete jednu sadu MOSFET, kde odbočíte na ostatné. Neviem, čo máte ovládače, ale začať s veľkým mŕtvym čase, niečo v poriadku 1-2US. Ak ste po svojej schéma, možno by sme sa na mieste problém.

Dobrý deň! Podľa viem, problém nie je s brifge pripojenie. Ako ja neviem, ako u pripojenia MOSFET v Bridge, ale ak je u povedal, že zápalné potom to znamená, že jazdí veľa prúdu, než je hodnotenie. Takže u výpočet obvodu požadovaný prúd. pripojiť dve sú MOS paralelne, aby vydržali, že súčasné a starostlivo cecky uzemnenie. Dúfam, že to pomôže u. ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back