Ako písať kalibru DRC súbor pravidiel

N

no_mad

Guest
Ahoj všetkým, vlastne musím vytvoriť novú sadu Konžskej demokratickej republiky a LVS pravidlo súboru. S pozdravom, toto je moje prvé čítanie a písanie týchto 2 súborov. A tak som blúdil tieto 2 súbory pomocou aký jazyk. Coz Nemám tušenie, kde a ako začať písať tieto 2 súbory. Všetky rady a odporúčania sú veľmi ocenia. Knihy alebo webové stránky .... Vďaka vopred, no_mad

Formát týchto súborov pravidiel závisí na overenie nástroje, ktoré používate. Tie by sa mali týkať nástroje doklady pre súbor syntaxe.

To bude závisieť od nastavenia overovania nástroj, ktorý by používal. Ak používate Calibre, Mentor Graphics má svoj vlastný štýl písania spravidla balíček, môžete sa SVRF na syntax a pokúsiť kód, aj keď ťažké. Hercules z Synopsys je opäť iná. Niekedy nástroj predajcov sa kód pravidlo paluby. V prípade starších technológií, menej pravidiel, ktoré budú kódované to bolo jednoduché. Môj návrh Kontakt FAE na verificaiton sady nástrojov, ktoré používate.

Nie je to jednoduchá práca pre začiatočníka. To je obvykle vytvorený zlievárne, stačí snažiť pochopiť, k jeho zmene, ak je to nutné

Áno, Konžskej demokratickej republiky a LVS alebo EXT súboru je ťažké kódu outself, ale niekedy je dôležité mať možnosť čítať, upravovať, alebo dokonca písať súbor sami ... Chcel by som tiež vidieť, či sú niektoré expert v tomto odbore, ktorí sa chystáte dať nejaké rady:)

Ak používate Cadence môžete použiť zručnosť písať tieto súbory. Môžete sa opýtať kadenciu cca. inžinierov pre nejakú pomoc.

Tak, ako by sa v spolupráci s kadenciou cca. inžinieri? ide o

Radím vám učenie diva. Myslím, že ak familar so syntaxou sa diva by ostatné bude jednoduchšie.

Väčšina vzoriek syntaxs na základoch Konžskej demokratickej republiky a LVS je k dispozícii manuálna / user-sprievodca. To je závislý, ktorý overenie odhlásenia nástroj, ktorý používate. Väčšinu času je to od poskytovateľa Zlieváreň ako súčasť sady PDK. Alebo poskytované tímu firemných procesov za predpokladu, že nie ste fabless spoločnosti. Od 300mn na 130mn v poriadku, ale keď ide hlboko do hlbokej submikronových, je veľmi ťažké a pravidlá pre návrh udržať násobenie, rovnako ako počty tranzistora ~ Moores zákona:)

Áno, ako všetci hovorili ... Každé pravidlo palube bude zapísaný v jeho vlastnom štýle podľa overovací nástroje, ktoré používate. Ako nováčik, bude to veľmi ťažké napísať celé pravidlo palube. Vlastne všetky CAD inžinieri tiež nie je Wirt všetko. Zlievareň je samo vytvára súbory pravidiel a podľa pokynov spoločnosti k spoločnosti budú meniť. Takže, čo môžete urobiť, je .... Stačí začať čítať pôvodné pravidlo súbory. Môžete získať pomoc od SVRF súborov. Calibre SVRF súbor je veľmi dobrý ..., kde sa môžete dozvedieť veľa ...!!! Potom, ktoré sa snažia zmeniť niektoré pravidlá sa snažia pridať niektoré pravidlá. A ak si myslíte, že môžete, napíšte celé runset. Ďakujem Vám.

Je SVRF súčasnej teraz?. Počul som, že je zastaraný a SVRF mentor ich začali používať TVF ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back