Ako písať cos na druhú uhla phi?

M

mujee

Guest
Ahoj kluci mám problém, syntax v tomto vyhlásení d = sqrt ((x (1: length (x))-r * sin (phi)) ^ 2 + r ^ 2 * cos ^ 2 (phi)) To mi dáva chyba na cos ^ 2 (phi) ... môžete mi niekto povedať, ako písať cos na druhú uhla phi

[Quote = Muje] Ahoj ľudí mám problém, syntax v tomto vyhlásení d = sqrt ((x (1: length (x))-r * sin (phi)) ^ 2 + r ^ 2 * cos ^ 2 (phi) ), to mi dáva Chyba na cos ^ 2 (phi) ... môžete mi niekto povedať, ako písať cos na druhú uhla phi [/quote] Čo je to jazyk?

[Quote = Muje] Ahoj ľudí mám problém, syntax v tomto vyhlásení d = sqrt ((x (1: length (x))-r * sin (phi)) ^ 2 + r ^ 2 * cos ^ 2 (phi) ), to mi dáva Chyba na cos ^ 2 (phi) ... môžete mi niekto povedať, ako písať cos na druhú uhla phi [/quote] Skúste toto: d = sqrt ((((x * (1: length (x) )) - (r * sin (PHI))) ^ 2) + ((r ^ 2) * (cos ^ 2 (phi))))

Ahoj muje, skúste nahradiť [color = hnedá] cos ^ 2 (PHI) [/color] s [color = hnedá] cos (phi) ^ 2 [/color]

Ahoj správny príkaz je cos (phi) ^ 2, alebo (cos (phih)) ^ 2. Vaše problémy môžu byť niekde inde Sal

Môžeš nám ukázať kompletný príklad, ktorý demonštruje problém? Musíme zistiť, ako ste určili premenné. Možno budete musieť použiť element-Wise prevádzkovateľ, ako je [color = hnedá] cos (x). ^ 2 [/color]

Jo, teraz som prišiel na iný problém som sa porovnať pole s ^ 2 miesto. ^ 2 Ďakujeme, že vás o pomoc pri náprave môjho syntax cos (phi) ^ 2 bol správny spôsob, ako to urobiť, zasiahli "Pomohlo mi kartu pre všetkých z vás, [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] v skutočnosti, že x je pole ... Použil som zlý operátor, ktorý .. som používala element múdry prevádzky a že som práve prišiel na to. s pretože som nevedel, ako využiť druhú cos .. vďaka echo a Sal za pomoc mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back