Ako otestovať interná RAM / SRAM na ARM 026-EJS doska?

H

harsh_electro

Guest
Plánujeme vyskúšať internel RAM / SRAM na ARM 026-EJS rady. Ako môžem dosiahnuť? Kde by som mal napísať môj kód? Ako môžem portu kód internel pamäť / RAM procesora? Žiadny príklad alebo dokument, ako to dosiahnuť? Ide o náročné

Tento dokument poskytuje veľmi dobré informácie o testovaní pamäte RAM v embedded systéme. http://www.ganssle.com/testingram.pdf Čo sa týka umiestnenia kódu sa týka V ideálnom prípade by ste mali spustiť kód z pamäte flash ako budete testovať RAM sám. To možno dosiahnuť pomocou skriptov linker. Bohužiaľ presné metódy sa líšia v rôznych kompilátorov.

plz vysvetliť, ako môžu byť testované s ram whaat zariadenia

Ako môžem dosiahnuť? Tým, písanie kódu, kde by som mal napísať môj kód? CODE-> assembler> EPROM Ako môžem portu kód internel pamäť / RAM procesora? Registrácia žiadny príklad alebo dokument, ako to dosiahnuť? Kopírovanie dát z pamäte RAM na miesto interného registra. Do Read / Write Prevádzka s AA a 55 a skontrolujte, či AA a 55 boli písané pre umiestnenie obnoviť dáta z registra do pamäte RAM miesto

"Http: / / www.ganssle.com / testingram.pdf" Táto adresa nefunguje? možno po PDF alebo pošlite mi ju na "srigb@graffiti.net".

, Že som urobil to, ale keď som sa snažil stiahnuť dáva nejaká chyba súvisiace s DLL prieskumníka. Teraz je v poriadku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back