Ako otestovať, alebo IC ovládač?

Z

zyrixx

Guest
Ako sa dozviem, či môj IC / regulátor je dobré alebo zlé? Existuje spôsob, ako otestovať pomocou VOM / DMM? thnks

napísať jednoduchý program prepínať všetky portu kolíky a skontrolujte whthr to stane prakticky.

[Quote = cameo_2007] napísať jednoduchý program pre prepínanie všetky piny portu a skontrolujte, či sa to stane prakticky whthr. [/Quote] To je pekný plán pre kontrolu IC, ale v túto metódu, musíte byť istí, že v IC ani dva / viac piny sú skratované vnútorne - v opačnom prípade prepnutia na jeden kolík je potrebné skontrolovať všetky piny. Takže budete potrebovať PIN diagram a konštrukčné detaily, že IC, pre ktoré sa vyšetrenie vykonáva. Ďalší postup je - vytvoriť ukážkový program pre každý vstupný PIN s jeho logikou (ktorý budete mať z konštrukčných detailov) a po pridaní VCC a GND linky kŕmenie tie piny vstupu a skontrolovať, že IC je zachovať jeho správnu funkciu, alebo nie po kontrole zodpovedajúce výstupné piny.

[Quote = saubhik] byť istí, že v IC ani dva / viac piny sú skratované vnútorne - v opačnom prípade prepnutia na jeden kolík je potrebné skontrolovať všetky piny [/quote] Cieľom tohto cvičenia robí sám, aby sa ubezpečil, či je IC IDS dobre. Ak ste si istí, že enuf pred sebou, tak prečo to robí. [Quote = saubhik]. Takže budete potrebovať PIN diagram a konštrukčné detaily, že IC, pre ktoré sa vyšetrenie vykonáva. [/Quote] samozrejme! PIN diagram je potrebné pre hranie hier s ním [quote = saubhik] ďalší postup je - vytvoriť ukážkový program pre každý vstupný PIN s jeho logikou (ktorý budete mať z konštrukčných detailov) a po pridaní VCC a GND linky kŕmenie tie piny vstupné a skontrolujte, či IC udržuje jeho správnu funkciu, alebo nie po kontrole zodpovedajúce výstupné piny. [/quote] nie je jasné, čo ste si meant.can pls dať opäť jednoduchým spôsobom.

[Quote = zyrixx] Ako zistím, či môj IC / regulátor je dobré alebo zlé? Existuje spôsob, ako otestovať pomocou VOM / DMM? thnks [/quote] môžete použiť Huntron Tracker pre kontrolu brány IC, alebo v okruhu.

[Quote = Meridian] [quote = zyrixx] Ako zistím, či môj IC / regulátor je dobré alebo zlé? Existuje spôsob, ako otestovať pomocou VOM / DMM? thnks [/quote] môžete použiť Huntron Tracker pre kontrolu brány IC, alebo v okruhu. [/quote] Už ho použiť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back