Ako otestovať účinník zdroja-Flyback typu.

J

JackD

Guest
Ahoj, som skúšať účinník zdroja-Flyback typu. Jeho parametre sú: Vapml = 325 FREQ = 50 Hz Frekvencia spínania VPULSE je 100kHz. Transformátor bol vyrobený z cievky spojky ako na schéme. Problém je, keď chcem spočítať príkon diagramu (výsledky sú uvedené v materiáli). Mohol by mi niekto povedať, v čom je problém? Je chyba v transformátora? Ako môžem tento problém vyriešiť? Vďaka za pomoc.

Nemusíte meranie príkonu. Je to vlastne V1 * I (V1). Ako Tip: Môžete tiež určiť účinník z transformácie Fourierova I1, resp THD merania.

Ahoj MKO som simuláciu celého obvodu a opäť rovnaký problém objavil, nemôžem počítať účinníka (I pomocou vzorca P = Uwy / Uwe). Ako môžem spočítať PF pomocou merania THD, ako ste sa zmienil včera? Mohli by ste prosím, pomôžte mi Vďaka

K dispozícii je jednoduchý problém s meraním. Vzhľadom k tomu, 12 kW príkonu vrchole vysvetľuje, pri spustení meraní v čase t = 0, s vybité kondenzátory. Meranie účinníka môže fungovať iba v ustálenom stave prevádzky. Buď máte čakať, až všetky napätia sú stabilizovaná, alebo by si mali stanoviť primerané počiatočné podmienky. Okrem toho musí priemerný operácia vykonaná za plnej 50 Hz cykly.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back