Ako opraviť zárez porušenie?

D

designer_ec

Guest
Ahoj, čo je zárez porušenie zákona, každý subjekt, daj mi obrazové názor a ako to opraviť zárez violations.And iv prípade, že máme 200 alebo 300 zárez porušovaniu návrhu, ako vyriešiť tie violation.I znamenalo ručne opraviť tie, alebo inteligentné techniky pre stanovenie týchto zárez porušovania ľudských práv. Vďaka vopred.

Kým smerovanie, ak je čistý vytvára medzery porušenie na seba (rovnakého kovu), ktorý je zárez priestupok. Pripojený obrázok vysvetlí to správne. Druhá vec je riešenie stupeň porušenie, inteligentná technika bude závislá na nástroj, ktorý nástroj používate ŽP.

Ahoj shelkerahul, ďakujem vám, vaše riešenie tak ústretovo, až teraz som sa soc stretnutie, magma a virtuoso.Please dajte mi vedieť, rovnako ako rôzne typy porušenie Konžskej demokratickej republiky v malebnom form.For tomto akéhokoľvek materiálu alebo PDF available.If máte akýkoľvek materiál pridať alebo PDF v tejto form.Otherwise každý webový odkaz, dajte mi vedieť, prosím .. Vďaka vopred.

Môžete opraviť zárez porušenie pomocou nasledujúceho príkazu po príkaze fix drôtu. run spresniť cesta typu zárez $ m tiež Konžskej demokratickej republiky porušovanie ľudských práv a riešeniu tie sú uvedené v užívateľskej príručke magma. odkazovať sa na to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back