Ako omitt VMFB okruhu?

Návrh dvoma samostatnými okruhmi skončila a ich použitie v diferenciálnej konfigurácii.

vamshi môže u povedz mi, ktorá kniha poskytuje hlbšie informácie o VMFB.

Vážení Vamsi, myslím, že metóda, ktorú navrhol, aby sa zabránilo CMFB nie je príliš do mark.beacuase dvoma RCA O / PS sú divákom k dispozícii s oneskorením medzi nimi.

Analýza a návrh analógových integrovaných obvodov (4. vydanie), Paul R. Gray, Paul J. Hurst, Stephen H. Lewis, Robert G. Meyer [quote = ppenday] vamshi môže u povedz mi, ktorá kniha poskytuje hlbšie informácie o VMFB. [/quote]

V David Johns a Ken Martin knihu "analógových integrovaných obvodov", tam sú niektoré základné CMFB obvodov.

V skutočnosti existujú dve techniky, realizovať diferenciálnej výstupy RCA vstupy. Jedna vec je dostať zosilňovač a jednota zisk zosilňovača v rade. Bude meškanie problémy v tomto prípade. Môžete ju použiť, ak nie ste robiť filtrov alebo pomocou širokopásmových frekvencií. Inak je tu aj paralelné techniku. Tu doprednou bežnom režime úrovni. Ďalšie informácie nájdete v prílohe na určitú predstavu. Som implementoval aj veci, ktoré s úspechom v priemysle a v škole. Som si istý, že bude pracovať pre vás.

tak dlho, ako budete musieť použiť diferenciálnej výstup, musíte definovať cm výstupu. Jednoducho tak, aby zmysel cm výstup pomocou odporového deliča a kondenzátor delič paralelne. [Quote = boot_strap] Ako omitt VMFB okruhu? [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back