Vážení Vamsi, myslím, že metóda, ktorú navrhol, aby sa zabránilo CMFB nie je príliš do mark.beacuase dvoma RCA O / PS sú divákom k dispozícii s oneskorením medzi nimi.
Analýza a návrh analógových integrovaných obvodov (4. vydanie), Paul R. Gray, Paul J. Hurst, Stephen H. Lewis, Robert G. Meyer [quote = ppenday] vamshi môže u povedz mi, ktorá kniha poskytuje hlbšie informácie o VMFB. [/quote]
V skutočnosti existujú dve techniky, realizovať diferenciálnej výstupy RCA vstupy. Jedna vec je dostať zosilňovač a jednota zisk zosilňovača v rade. Bude meškanie problémy v tomto prípade. Môžete ju použiť, ak nie ste robiť filtrov alebo pomocou širokopásmových frekvencií. Inak je tu aj paralelné techniku. Tu doprednou bežnom režime úrovni. Ďalšie informácie nájdete v prílohe na určitú predstavu. Som implementoval aj veci, ktoré s úspechom v priemysle a v škole. Som si istý, že bude pracovať pre vás.
tak dlho, ako budete musieť použiť diferenciálnej výstup, musíte definovať cm výstupu. Jednoducho tak, aby zmysel cm výstup pomocou odporového deliča a kondenzátor delič paralelne. [Quote = boot_strap] Ako omitt VMFB okruhu? [/Quote]
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.