Ako odpovedať LNA výstupná impedancia po pridaní LR sieti?

J

John_li

Guest
Zdravím všetkých, som navrhol LNA pomocou AT41411 (freq.: 1 GHz), som pridal LR sieť na zlepšenie stability (pod 1 GHz), ale ja neviem, ako to urobiť výstup stretnutie po pridaní LR siete nasledujúcom obrázku. Každý, kto mi môže pomôcť? Ďakujem vopred.

Pozri Thomas Lee Kniha Design CMOS RFIC na prispôsobenie impedancia

Mám na mysli, keď pridám stability zvýšenie bezpečnosti sietí, ako môžem využiť smithchart, aby zodpovedal výstupná impedancia pre LR?

Prejsť na mwjournal.com .. potom na svoje zdroje sekcie a zobraziť Webinar na impedancia matchin

Ďakujem za Vašu odpoveď!, Ale neviem, ako sa vysporiadať s LR stability siete. (Konjugovaná zápas impedancia je 87,8 + j62.7 Ak hluk stretnutia).

Dobrý deň, je nutné vypočítať výstupná impedancia ekvivalent obvodu. Potom musíte zistiť, reálna časť sa 50ohm a zrušiť imaginárny časť. Týmto spôsobom môžete získať hodnotu L a R, aby mohlo realizovať zodpovedajúcu výstup. Dobrá práce.

Mariam má pravdu, u musieť získať nové výstupná impedancia nového okruhu, tranzistor a stabilitu siete, potom sa všetko bude robiť len u designu výstup zodpovedajúce siete bežným spôsobom khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back