Ako odoslať dáta s PCI9054 v režime majster?

R

rasta_board

Guest
Ahoj priatelia, v mojom projekte som použiť PCI9054 "C Mode" pre riadenie FPGA. Acturally PCI9054 pôsobí ako lokálne zbernice PCI a cieľ. Používam plxmon otestovať svoju palubu. Pre jednotlivé písať na SRAM som napísal nasledujúci príkaz na príkazovom riadku v dolnej plxmon:> El S0 11111111 vidím signály na cipescope a LA je 0> El S0 4 22222222 vidím signály na cipescope a LA je 1> El S0 33333333 vidím signály na cipescope a LA je 2! Ale predpokladám, že LA je 0. každý subjekt môže pomôcť?

čo je plxmon ........... Tiež som pomocou PCI 9054 v režime C .........

Hi Ďakujem za Vašu odpoveď. PLX Mon je program, ktorý som z počítača otestovať svoju palubu. Môže merať písanie a čítanie rýchlosťou 9054 a ukázať jeho vnútorný registra navyše môžem meniť nastavenie tohto registra s týmto programom. Našťastie môj problém bol vyriešený. teraz moja aktuálna otázkou je, ako môžem posielať dáta sa 9054 v režime majster? Aká je rýchlosť prenosu dát vo vašej doske? Vďaka

i hav žiadnu predstavu o režime master actuly som teraz začína používať PLX 9054 už len ........ pre navrhovanie. môj projekt práve začal len .......... Všetky ostatné qurey o c režime Vitajte .... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Som thinging Wat rovnakým spôsobom, len som pomocou PLX 9054 som Alter čip na miestnej strane PLX 9054. Aj hav jednu otázku ŽP pomocou pripravenej # čap PLX ....? je to nutné, alebo nie .......? môžu vytvárať v čakaní štát, ktorý využije PIN. v mojej doske nie je jeho práca. u hav nejakú predstavu ......?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back