Ako navrhnúť skrutkovitými štruktúry v CST

S

spacedude25

Guest
Ahoj, neviete niekto, ako vytvoriť skrutkovitými štruktúry v CST? Je to možné len minimálny vývoz z iných CAD programov? Zistil som, že CST je príklad s šikmými anténou, ale nemohol som prísť na to, ako používať, že skrutkovice model vlastné CST projektu / súboru. Vďaka! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodiny 19 minút: [/color] [/size] I vyviezli skrutkovice stavba z CST príkladom a pokúsil zmeniť jeho parametre (počet závitov, priemer vodiče, atď ).......... ale CST dáva správu, že exportované objekty nedá zmeniť .............. ale to je CST sa objekt ešte v inom projekte .. ............. Čo to sakra nechce meniť to ........... Akýkoľvek nápad, chlapi? [Size = 2] [color = # 999999] znejú 1 hodina 44 minút: [/color] [/size] .... ako vytvoriť rotačnej osi v inej tváre lietadlo? CST hovorí, že os rotácie musí byť v pracovnom pláne, ale v prípade, že tvár a osi sú na rovnakej rovine, nie je možné vytvárať skrutkovice. Môže mi niekto pomôcť? Vďaka!

Dobrý deň spacedude25, v prípade, že špirála v tomto príklade je vhodný pre vaše použitie, môžete prejsť na Úpravy> Zoznam histórie Kliknite na prvý krok a krok. To vám ukáže krok za krokom, ako sa vytvára skrutkovice. Dúfam, že to je užitočné. Element7k

Ahoj spacedude, je preddefinované makro v CST. takže môžete priamo spustiť a čerpať skrutkovice chcete ..

Prejsť na Makro / postaviť / cievka. Tam je obrovský výber rolí pre vás.

Dobrý deň, ak používate makrá, nemôžem zmeniť num poradí. všetci viete, ako to zmeniť? alebo iní môžu zdieľať so mnou, jednoduchší spôsob, ako zostrojiť skrutkovice. Snažím sa mnohokrát ešte nemožno vytvoriť len možné vytvoriť, keď po num v príklade šablóny, ako vypočítať nastavenia okraj? To je môj problém ešte môžete upraviť šablónu, ako je možné zmeniť polomer skrutkovice významu chcem zväčšujú priemer, keď som pomocou šablóny príklad?

Ahoj kyg, vytvorte ju sami. v prvom rade vytvoriť umelé krajiny, potom ísť do Metra> postaviť> role> Lineárne cievka> potom môžete umiestniť ľubovoľné výšky, otočí, priemer, uhol ... Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back