Ako navrhnúť prúd meniča napätia?

H

howie

Guest
Som navrhovaní ústredne zariadenia a časť z nej je, že som potrebné previesť množstvo prúdu do zodpovedajúce napätie ekvivalent. Už mám ADC čip, ktorý prevádza analógový na digitálny napätie, to platí pre analógové snímanie zariadenia, ako sú kvapalné snímačov hladiny, snímače teploty a tlaku, ktorý výstupov analógové napätie. Ale tam sú analógové prístroje, ktoré výstupy prúd obvykle v rozmedzí 0-40mA. Napríklad hladina vody sesnor dodá aktuálnej výške 15mA, mal by byť prevedené do nej zodpovedajúcu úroveň napätia, ktoré potom bude prevedený na digitálne napätia za účelom zistenia jej corressponding hladinu vody. Takže môže mi niekto pomôcť, ako navrhnúť prúd do meniča napätia obvodu, ktorý by spĺňal vyššie uvedené vysvetlenie. Viem, že jednoduché Op-Amp obvod môže vyriešiť môj problém, ale môže mi niekto vysvetliť, ako to urobiť. Existujú aj iné obvody, ktoré môžu fungovať aj ako prúd do meniča napätia. Dúfať, že pre svoje masívne odpovede! : D

HI Použitie Tí INA138/168 zariadenia je prúd volatge prevodník IC a je potrebné pridať vypínacia odpor a malý kryt Všetko najlepšie Bobi

Single AOP a jeden rezistor vám prúd meniča napätia. Znak + vstup je pripojený k zemi, odpor medzi produkciou a - vstup AOP a výstup prúdového obvodu pripojeného na vstup - v AOP, ktorá bude udržiavať vždy (ak je to možné samozrejme) parametre - vstup do prízemia riadením výstupu such ako Vout =-RI. Veľmi ľahké. Potrebuje pozitívne a negatívne napájania. Aktuálne generátor nájdete vždy na úroveň 0, ktorá je všeobecne najlepšie linearity.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back