ako navrhnúť obvod zosilňovača

K

kavi_e2

Guest
Ahoj kluci IAM Elektronické študentské .... v súčasnej dobe robím jeden projekt s audio zosilňovače a LED. Potrebujem navrhnúť 0,5 w zosilňovač s stlmenie a ovládanie hlasitosti .... návrhu by mal umožniť užívateľovi zvoliť dve rôzne šírky pásma .... vybrané položky musia byť uvedené vizuálne pomocou LED ... napájací zdroj je + - 12V ... leval v pásme signálu je 250mV PK PK na 1 kHz ... súčasťou by mali byť použité ... MicroA741. TDA7052A, regulátor (LM78, L05), tranzistor 2N2222 ...... Plese veď ma, ako navrhnúť dosku .... Potrebujem pomôcť ur veľmi naliehavo ... Vďaka vopred ...

Keď hovoríte, že budete potrebovať pomôcť navrhnúť rade, predpokladám, že už máte navrhnutý okruh. Čo musíte urobiť schému s výpočtami časti hodnoty než si myslíte o návrh dosky. Ak máte konkrétne otázky týkajúce sa časti svojho obvodu, pre ktoré ste neboli schopní nájsť odpoveď, môžete po nich, a dostanete pomoc. Ak je vaša schéma urobiť, a vy sa snažíte rozvrhnúť spojov, môžete po konkrétne otázky, a budete pravdepodobne získať pomoc na tom rovnako. Nemôžem hovoriť za ostatné na tomto fóre, ale nie som ochotný urobiť domácu úlohu pre vás. Už som sa tohto projektu sám, keď som sa učil. Opýtajte sa konkrétne otázky, a ja budem rád pomáhať, kde môžem.

Myslím, že školáka niekto chce urobiť domácu úlohu za neho.

Ďakujem moc za odpoveď: D moja skupina bola schopná navrhnúť obvod pre naše tému ... Myslíme si, že by mohli byť niektoré menšie chyby v ckt.we majú používať iba 1bandpass filter .. a V by nemal používať pre music.now hlavných problémov našej CKT sú: iba dva spínače musí byť použitá, ale v našom CKT nemáme knw 2, ktorý z nich vynechať, kým tam sú 3switches. * Čo sa má vykonať medzi frekvenciou napätia a hudby BJT?, Či odpor alebo iné zariadenie, ktoré sa majú použiť tam? * Ak testujeme naše CKT, potrebujeme testovať po častiach (op-amp od op-amp), alebo môžeme priamo obviazať celej veci a test na výstupe? sme venovali dva CKT schém s touto funkciou .. ten s červenými kruhmi sa stalo u nás (čo je o 2 b opravené) Ak je druhý z nich je presnejšie a funkčné, než my .. pls skúste 2 upraviť pre nás. pls láskavo odpovedať na mňa ASAP .. to by bolo naozaj užitočné, keby to pre nás láskavosť.

Tranzistor neprejde signál z kolektora do svojho vydavateľa. To prechádza signál z jeho základne na jeho vydavateľa. Ale potom sa jeho výstup DC úrovne sa zmení, keď je zapnuté a vypnuté, a to bude mať veľký POP v reproduktore. Myslím, že tranzistory musí krátky nežiadúci signál k zemi. Jeden operačný zosilňovač je možné použiť pre extrémne jednoduchý filter. Použiť prvý operačný zosilňovač s jeho vstup Horná priepusť filter a pridať kondenzátor cez jeho odpor spätnej väzby, aby Thew dolnej priepusť. potom druhý operačný zosilňovač je možné načítať signál omáčkou a krmív odpor, ktorý môže byť skratované k zemi tranzistorom pre stlmenie hudby. TDA7052A zosilňovač IC bude príliš horúce, keď to má 12V a je premostený s 8 ohm reproduktor. má 6V napájanie v dátovom liste, ale bude v poriadku, s napätím 12V a 16 ohm reproduktor. Rozumieš?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back