Ako navrhnúť na úrovni CMOS, Vyrovnávacia pamäť posunu

K

kevinwang123

Guest
Chcem používať vyrovnávacia pamäť disku PMOS prejsť zariadenia regulátora. Vie niekto, alebo má papiere? Díky moc as pozdravom

Vstupné napätie vyrovnávacej pamäte je rovná výstupný volatge vyrovnávacej pamäte. povolenie zariadenia výstupný prúd 30 mA.

Možno by si mohol skúsiť použiť nejakú párny počet meničov. [Quote = kevinwang123] vstupné napätie vyrovnávacej pamäte je rovná výstupný volatge vyrovnávacej pamäte. povolenie zariadenia výstupný prúd 30 mA. [/quote]

Ďakujeme Vám za Váš návrh! Som použil Sour nasledovníka, ale to nemôže fungovať dobre som sa pokúsil použiť jednoty získať vyrovnávacej pamäte, ale disk schopnosti nestačí, zaťaženie prechodné regulačného orgánu je tak zlá, pretože tento regulátor sa používa v internej čip pre digitálne časť nemôžem pridať veľký kondenzátor v čipe. Máte nejaký nápad alebo dokumenty? Ďakujem moc!

bude možné použiť jednoduchý dvojstupňový zosilňovač. záleží na Vašich požiadavkách. Môžete nám dať nejaké bližšie informácie?

Jednoduchý zdroj Nasledovník môže byť použitý k oddeleniu PMOS a OTA je output.The najlepší okruh je malý výkon resisteance a veľký prúd meniča.

iba jednu fázu operácie-zosilňovač je dosť. Ale mali by ste venovať pozornosť tomu, AC charakteristiky regulátora okruhu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back