ako navrhnúť laditeľný filter pre mikropáskové 8 GHz životnosťou no

K

khouly

Guest
Potrebujem nejaké papiere, alebo články o tom, a je tam varactors v makret práce v tomto rozsahu khouy

zaujímavý problém. Pochybujem, že existujú zariadenia, ktoré sú balené pod svojou vlastnou (séria) rezonančný bod na tejto frekvencii, ale ak by ste mohli tolerovať Q môžete dať asi štvrtina vlny v sérii a dostať kondenzátora znova:)

to znamená, že sa u varactor aj pripojenie mikropáskové vedenie, aby sa to staré ako kondenzátor khouly

Áno. Nikdy som to skúšal, ale má zmysel pre úzkopásmový prevádzku, že keď natáčanie pre premennú kapacitu skrat, môžete dosiahnuť rovnaké s premenlivou indukčnosťou otáčania grafe Smith s štvrťvlnný line. Neviem si predstaviť, že by to pôsobilo dobre * *, ale ja by som to nevylučujem. Určite by vykazovať nižšiu frekvenciu zárez, kde celá séria neporiadok išiel zvučný. Opäť to asi nie je najlepší prístup .... ale ja som bojoval s týmto druhom otázky pri zvažovaní návrhu diskrétnych VCOs a laditeľné filtre nad niekoľkými GHz. Lance

Jo, ja som pred ňou stojí teraz, robím môj pán na 8 GHz transiver, a ja potrebné, aby sa ladiť VCO a filter som urobil dobre mikropáskového rezonátora oscilátor, musím robiť to laditeľný, uvažujem o injekciu zamykanie khouly

[Quote = khouly] Potrebujem nejaké papiere, alebo články o tom, a je tam varactors v makret práce v tomto rozsahu khouy [/quote] MAacom má varactors, ktoré budú pracovať vo frekvenčnom pásme, skontrolujte, či MAXXX série. Videl som ľudí, ktorí ich až do 10GHz s primeranou resutls.

dobrý, som videl, že je v poriadku sa pýtam, je tam nejaký technik navrhnúť zodpovedajúce premenná netwrok je tam nejaký dokumenty o týchto problému khouly

[Quote = khouly] to u znamená, že sa môžem pripojiť varactor mikropáskové vedenie, aby sa to staré ako kondenzátor khouly [/quote] To je docela dobrý vtip. Koľko kapacita tunability očakávate od varactor pre návrh 8GHz filter?

[Quote = khouly] dobre, som videl, že je v poriadku sa pýtam, je tam nejaký technik navrhnúť zodpovedajúce premenná netwrok je tam nejaký dokumenty o týchto problému khouly [/quote] Tak som si nikdy žiadne knihy, ktorá popisuje laditeľný prispôsobenie siete, aj keď Verím, že ak u základe vašej zodpovedajúce sieť filtra topológie a vymeniť kondenzátory s Varicaps získate nejaké ladenie, som urobil podobnú vec fázového posunu na varicaps. Problém je v tom, že Varicap indukčnosť parasitics bude mať vplyv na správanie filtra, možno by si si paralelné diódy znížite ich indukčné efekt a trochu väčšiu flexibilitu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back