Ako navrhnúť železnice-na-rail "vstup a výstup bipolárne op-amp?

S

Sta

Guest
Potreba navrhnúť železnice-na-rail "vstup a výstup bipolárne op-amp.Otvorenej slučke, zisk je 120 dB.A FT je 8MHz.Myslím, že je ťažké dizajn.Kto mi môže dať nejaký návrh, alebo odkaz?Vďaka.

Niektoré sú k dispozícii info tento odkaz:

www.ee.nthu.edu.tw/ ~ hchen/pubs/20op.pdf

Spomínam si, robí to na školy.Nemám mojej učebnicu so mnou.

yielded this PDF which is a more clever version of what we did: entitled "Low-Distortion High-Speed Rail-to-rail Input/Output Amplifiers" from Analog Devices

Robiť hľadanie na Yahoo "železničnej dopravy na železnici" vstup PNP NPN výstup

vzdal to vo formáte PDF, ktorý je múdrejší verzia toho, čo sme robili: s názvom "Low-Distortion High-Speed Rail-to-Rail Input / Output Zosilňovače" od Analog Devices

Ak si dobre spomínam, keď sa dostanem domov, môžem miesto teba na osobitnú kapitolu v knihe tiež.

Poznámka: Môžete skončiť s regiónom s vrcholom v GM (transkonduktance)

Poznámka: Som schopný odkaz na stránku, hľadanie Yahoo, rovnako ako PDF v otázke.

veľmi dobrý časopis

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=120636&highlight =

skúste zohnať knihu Analog VLSI: Spracovanie signálov a spracovanie informácie o Ismail a Fiez, McGraw Hill, NY, 1994.Aj niektoré z jeho uverejnení esp IEEE jssc vol 31, 1996

hope it helps

karthik

Chcel som pridať, v podstate máte 2 "transkonduktance" opamps, OTA, zriadeného v paralelne, NMOS vstup a vstup PMOS typu, so širokým swing výstupmi.

Obrázok (ťažké pochopiť, podľa môjho názoru), možno nájsť na stránke 287 Johns a Martin knihy "analógových integrovaných obvodov", ktorú vydala Wiley.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back