ako navrhnúť, či je vstupná fáza pre superhet prijímač

M

mydreamhouse

Guest
Kto mi môže povedať, ako navrhnúť IF vstup fáza pre superhet IF frekvencia je asi 180MHz, a následne vonkajšie LC BPF. ako aj známe, KEĎ LC BPF musí byť zhodovať s IF vstupnej fáze, ale ja neviem, ako navrhnúť to. (ak BPF uzavreté resister je nízka, je nutné navrhnúť COMMOM GATE (CG) fáza, aby zodpovedali LC BPF? alebo priamo Gate vstup? (SK).

Jednou z možností je použiť diplexor umiestnené po mixéra, nasledovaný LC BPF. LC BPF sa uzavreté na 50 ohmov na oboch stranách, aby bolo možné optimalizovať nízkou in-band zvlnenie a nízke priechodná stratou. Prvý IF fáze bude tiež uzavreté pre 50 ohmov na jeho vstupe.

Viem, že prvá funkcia IF fázy musí byť v súlade s BPF, ale čo štruktúra vstupnej fáze sa používa zvyčajne v superhet, CS, CG, CD?, Vďaka!

Je možné, že CG má nízku impedanciu, to je dôvod, prečo sa používa táto konfigurácia?

môžu používať aj SK IF vstup fázy a odpor, je pridať medzi GATE na vyrovnanie? môj IF frekvencia je asi 200MHz.

Pomocou LC siete pre spárovanie a rezistory pre zaujatosti.

LC zhoda sa používa, keď je frekvencia vyššia ako 500 MHz vo väčšine komerčných produktov, prečo? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] i mysle, keď je frekvencia nižšia ako 500MHz, málo produktov pomocou LC vyhovujúce

Nech frekvencia sa používa odporový zodpovedajúce zavádzať rovnaký šumové číslo degradácii. Reaktívne matching sieť (LC) predstaví minimálne straty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back