Ako nastaviť vstup 5V, FPGA ako vstup CMOS

F

FINALFANTASYFAN

Guest
Čítal som XCS05 datasheet a zistil, že sme mohli konfigurovať vstupy tohto 5V, FPGA ako CMOS vstupy (namiesto tých TTL ako predvolené) pomocou voľby v softvéri bitstream generácie. Ale ako? Mohol by niekto objasniť pre mňa? Vďaka vopred!

Po prvé, mnohí vďaka vám. A chcem sa opýtať niečo viac. Čítal som na odkaz u publikovanie. To hovorí, že Spartan čipy boli syntetizované nikdy žiadne nástroje Xilinx. A my musíme využiť tretie strany nástroj. Takže to znamená, musím stiahnuť 3rd-party, kto syntetizovať môj XCS05? A prečo majú používať ISE Classics keď to nepomôže mi syntetizovať moje návrhy na XCS05? Robím projekt na výrobu jednoduchých kit s XC9536XL a XCS05 konfigurovať cez JTAG. Takže je možné nastaviť / program My kit s ISE 7 cez JTAG? (Po syntetizovať od 3. strán, samozrejme)

Nikdy som použil pôvodné Spartan zariadenia, ale to znie pravdu v tom žiadnu syntézu v ISE Classics. To poskytuje iba miesto a na trati a sťahovanie. Synplify a Synplify Pre dobré nástroje tretej strany, ktoré podporujú syntézu staré Spartan FPGA. Pri vytváraní FPGA projektu ISE Classics, môže byť projekt nástroje Navigátor automaticky volajú Synplify na kompilácii HDL. To je pohodlné. Tie majú neblahý mix starých a nových zariadení. ISE Classics podporuje XCS05, ale nie XC9536XL. ISE 7 podporuje XC9536XL, ale nie XCS05. http://www.xilinx.com/ise/products/classics/parts_list.htm bude pravdepodobne potrebné nainštalovať obe verzie ISE, a tiež 3. strán, ako nástroj pre syntézu Synplify pre XCS05. To je špinavá! Ak ste nejako nájsť pôvodný súbor ISE diskov nadácie 4,2, myslím, že súčasťou HDL syntetizátor, ktorý pracuje s Spartan. To bolo pravdepodobne FPGA Express alebo skorej verzie XST. Avšak, mnoho ľudí hlásil tie staré syntetizátory boli verzia nie je tak dobrý ako Synplify. Myslím, že JTAG stiahnuť nástroj (iMAPCT) vo všetkých novších verzií Xilinx ISE, stiahne sa všetkým starším Xilinx zariadenia, napríklad XCS05.

Všetky verzie Synplify zvládne môj syntéza problém je, že Wat máte na mysli?

Hmm, som sa dozvedel, že jednoduchosť preukaz je príliš drahé. Existujú nejaké voľné alebo low-cost riešenie? Coz Môj kit je určený pre študentov, ktorí žijú v rozvojových krajinách. Nemáme tisíce dolárov na nákup náradia pre štúdium. To je dôvod, prečo som sa využiť XCS05, FPGA éry spoločnosti JURA. Možno je to zastaralá na vás, ale pre nás it'still užitočné zoznámiť sa s FPGA a urobiť nejaký jednoduchý digitálna technika praxi. Každopádne, vďaka!

Áno, Synplify je drahý. Pôvodný Spartan bol dobrý užitočná FPGA, ale nespomínam si, že žiadny low-cost, alebo bez nástroje pre vývoj v týchto dňoch, ako máme teraz s ISE WebPACK. Ak niekto pozná jedného, ​​prosím, hovoriť! Ak máte malý rozpočet na nový hardvér, možno ste si mohol kúpiť pár lacné Spartan-3 alebo Spartan-3E dosky, takže by bolo možné použiť bez ISE WebPACK. Napríklad, Digilent predáva niekoľko FPGA dosky začína na 59 dolárov v USA: http://www.digilentinc.com/Products/Catalog.cfm?Cat=Programmable% 20Logic ISE WebPACK aj HDL simulátora. To je ďalší dôležitú funkciu, ktorá nie je zahrnutá v ISE Classics.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back